به گزارش خبرآنلاین، این موضوع با تذکر یکی از نمایندگان مواجه شد که پرسید: چرا تکلیف این استعفا را روشن نمیکنید؟
بهروز جعفری نماینده سمیرم که همکار مطهری در کمیسیون فرهنگی است اما با او همفکر نیست، با انتقاد از در دستور کار قرار نگرفتن استعفای او گفت: اگر تقدیم استعفا صحت ندارد و یا این نماینده استعفای خود را پس گرفته، باید اعلام شود اما در غیر این صورت چرا سؤالی که شائبه انتخاباتی دارد را در دستور کار قرار داده و بررسی استعفا را در دستور کار قرار ندادهاید.
سیدشهاب الدین صدر که ریاست جلسه را بر عهده در پاسخ به این تذکر گفت: بر اساس آییننامه نماینده مستعفی باید استعفای مدلل خود را به رئیس مجلس ارائه کند و رئیس مجلس نیز باید آن را در دستور کار قرار دهد.
وی افزود: آن وظایفی که مربوط به رئیس جلسه است، در قانون مشخص است لذا این مسئله نیز مربوط به رئیس مجلس است، نه رئیس جلسه. باید اجازه دهید که آقای لاریجانی استعفای نماینده مستعفی را در دستور کار قرار دهد.
گفتنی است، لاریجانی صبح امروز به منظور شرکت در اجلاس بینالمجالس کشور را ترک کرد. پیش از صدر نیز باهنر برای اینکه استیضاح کنندگان وزیر اقتصاد را برای عدم اعلام وصول این استیضاح راضی کند، به شوخی گفت که اعلام وصول استیضاح وظیفه رئیس مجلس است نه نایب رئیس! البته او بعد اعلام کرد که شوخی کرده و کوشید تا نمایندگان را راضی کند. صدر اگرچه قسمت اول سبک پاسخگویی باهنر را تقلید کرد اما نتوانست پاسخ قانع کننده دیگری به جعفری بدهد.
/2929
نظر شما