پیش بینی برداشت بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار تن ذرت در دزفول

فارس نوشت:رئیس اداره جهاد کشاورزی دزفول گفت: سالانه بیش از یک میلیون ذرت علوفه‌ای سیلاژ شده و بالغ بر ۷۰ هزار تن ذرت دانه‌ای در این شهرستان تولید می‌شود.

بهروز قمرزاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برداشت ذرت بهاره از سطح ۱۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دزفول آغاز شده است.

وی با بیان اینکه این مزارع در حال حاضر به صورت دانه ‏ای و علوفه ‏ای در حال برداشت می ‏باشند افزود: علوفه تولید شده این مزارع جهت تأمین دامداری‌‎های کشور به سایر استان‎ها حمل می‎‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: تا کنون بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان برداشت شده و پیش بینی می‎گردد که برداشت ذرت علوفه‎‌ای شهرستان تا ۱۵ مرداد ماه ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه پیش بینی می‎شود ۲۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیر کشت ذرت دانه‏‌ای تابستانه برود تصریح کرد: سالانه بیش از یک میلیون تن ذرت علوفه‌ای سیلاژ شده و بالغ بر ۷۰ هزار تن ذرت دانه‌ای در شهرستان دزفول تولید می‌شود.

۴۶

کد خبر 1788771

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین