به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، مهندس مجید فرهزاد مدیر عامل این شرکت در تشریح خبر گفت : در روز ۲۱ تیرماه جاری رکورد جدید در مصرف برق استان به میزان ۴۵۴.۵ مگاوات ثبت شد که در سال گذشته پیک بار مصرف استان در مرداد ماه به میزان ۴۵۴ مگاوات حادث شده بود.
وی با اشاره به احتمال گرمتر شدن هوا در روزهای آینده گفت: پیش بینی می کنیم پیک بار استان درحدود ۵۰۰ مگاوات ثبت شود.
مجید فرهزاد در ادامه افزود : بخش کشاورزی وصنعت به ترتیب بیشترین همکاری را در برنامه های مدیریت مصرف داشته اند ودرحوزه خانگی نیز طرح پرداخت پاداش ۲۰ برابری صرفه جویی در مصرف برق ارائه شده است که مشترکین خانگی با مشارکت در این طرح از پاداش مربوطه بهره مند می گردند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان خاطر نشان کرد: تاکنون با اجرای برنامه های مدیریت مصرف و مشارکت همه بخش ها، هیچ گونه خاموشی ناشی از کمبود نیرو اعمال نشده و امیدواریم با همیاری همه مردم شاهد عبور موفق از پیک بار سال جاری باشیم.
۴۶
نظر شما