۰ نفر
۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۰
هیولای غول‌پیکر جنگل‌های آمازون / عکس

جالوت پرنده‌خوار همانطور که از نامش پیداست موجود غول‌پیکری است که نگاه به ابعادش نیز مو به تن آدم سیخ می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وقتی صحبت از تارانتولایی با بدن ۱۵ و پاهای ۳۰ سانتی‌متری به میان می‌آید نیاز به تصویری مقایسه‌ای است تا به درستی این ابعاد غول‌آسا را درک کنیم. تصویر زیر به خوبی ابعاد غول‌آسای این هیولای ساکن در جنگل‌های بارانی آمریکای جنوبی را به نمایش می‌گذارد.

تارانتولا نام عمومی خانواده‌ای از عنکبوت‌های میگالومورف به نام Theraphosidae است که از زمان دایناسورها ساکن زمین بوده‌اند و همچنان هم در قسمت‌های وسیعی از مناطق گرمسیری و بیابانی کره زمین یافت می‌شوند.

هیولای غول‌پیکر جنگل‌های آمازون با نیش دو سانتی‌/ عکس

جالوت پرنده‌خوار گونه‌ای از تیره‌ رتیل بومی آمریکای جنوبی و ساکن جنگل‌های بارانی آمازون است. این عنکبوت مهاجم و سمی که در ونزوئلا هم پیدا می‌شود دو نیش بلند ۲ سانتی‌متری دارد و هر چند سمش برای انسان خطرناک نیست اما گزشی دردناک دارد.

خوراک اصلی این هیولا را حشرات تشکیل می‌دهند و برخلاف نامش کمتر پرنده می‌خورد اما می‌تواند پرنده‌ها، پستانداران و قورباغه‌های کوچک را نیز شکار کند.

۵۸۵۸

کد خبر 1794705

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رسول IR ۱۲:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    0 0
    جالب بود من اولش فکر کردم از اون روتیین های زهر دار است که انسان را نیشش می کشد اما این تور ها نبود ولی خیلی بزرگ است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین