هفت کمیته در ستاد انتخابات استان قزوین تعیین شده است

مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قزوین گفت: در ستاد انتخابات استان هفت کمیته تعیین شده است و هر هفته جلساتی با حضور احزاب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حامد فتوحی، مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قزوین در نشست خبری آغاز فرآیند انتخابات استان قزوین اظهار کرد: در گذشته همه فرآیند ثبت‌نام و بررسی صلاحیت کاندیداها در یک بازه کوتاه انجام می‌شد اما با اصلاحیه در قانون انتخابات اکنون این فرآیند به فواصل طولانی‌تری اتفاق می‌افتد.

او افزود: در ستاد انتخابات استان هفت کمیته تعیین شده که یک کمیته جدید به نام "کمیته سیاسی" اضافه شده است، در این کمیته هر هفته جلساتی با حضور احزاب برگزار می‌شود و دغدغه‌های آن‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

فتوحی با بیان اینکه باید دست بدست هم‌ دهیم تا انتخابات پرشوری برگزار شود، گفت: روند کار انتخابات از روز یکشنبه با دستور مقام عالی وزارت آغاز شده است و از امروز ۱۶ تا ۲۲مرداد فرآیند پیش ثبت‌نام و بررسی استعلام‌ها و مدارک، سن، تابعیت، ماده۲۹ و پذیرش استعفا صورت می‌گیرد و افراد با دریافت کد رهگیری می‌توانند در ثبت‌نام اصلی شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات استان یادآور شد: در این دوره با کارت ملی، شناسنامه و گذرنامه هم می‌توان رای داد و مهری در شناسنامه‌ها ثبت نمی‌شود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قزوین اظهارکرد: در صورت رد صلاحیت افراد، موارد و دلایل رد به صورت مستند و مکتوب به فرد اعلام می‌شود.

46

کد خبر 1798670

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار