خبرگزاری مهر نوشت:

مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با تشریج جزئیات غرق شدن شناور کوشا یک گفت: مسئولان سکوهای نفتی صدور مجوز برای حرکت کشتی ها را برعهده دارند و روال نیست که سازمان بنادر و دریانوردی در سکوها حاضر بوده و برای کشتی ها مجوزی صادر کند.
محمد رضا قادری درباره نظارت بر شناور کوشا یک و دلایل بروز این حادثه اظهار داشت: این شناور دارای گواهینامه های فنی معتبری بود که از سوی موسسه رده بندی فنی برای کشتی ها صادر می شود.
مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه روز قبل از حادثه این شناور از بندرعسلویه بارگیری کرده بود، بیان کرد: در روز چهارشنبه هفته گذشته شناور کوشا یک از بندر عسلویه با دریافت مجوز خروج، ایمنی و قابلیت دریانوردی را داشته است و از آنجا به یکی از سکوهای باری جنوبی می رود.
وی افزود: پس از یک روز از آن سکو با گرفتن نیرو و تجیزات به طرف بوشهر می رود که در این بندر هم از سوی اداره کل بنادر و دریانوری استان مجوز خروج برای دریانوردی صادر می شود و براین اساس کشتی کاملا منطبق با استاندارد بوده است.
قادری با بیان اینکه شناور پس از بندر بوشهر به سمت سکوی نفتی می رود. تصریح کرد: در سکوهای نفتی آنها مسئول صدور مجوز برای کشتی ها هستند و روال نبوده که سازمان بنادر و دریانوردی در سکوها حاضر شود و برای کشتی ها مجوزی صادر کند بنابراین این کشتی پس از بارگیری در این سکوی نفتی به سمت بوشهر حرکت می کند.
مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه کشتی آخرین مجوز خود را از بندر بوشهر دریافت کرده بود، اظهار داشت: پس از حادثه هم سازمان بنادر و دریانوردی براساس وظیفه خود وارد عمل شد و با حدود 18 شناور در نیم ساعت اول توانست 60 نفر از حادثه دیدگان را نجات دهد.
وی افزود: اما 13 نفر از دیگر سرنشینان کشتی که 6 نفر در اتاق فشار و بقیه در دیگر اتاق های کشتی محبوس شده بودند به عمق 72 متری آب رفتند که برای نجات آنها غواصان به اعماق دریا فرستاده شدند.
قادری با بیان اینکه کمک رسانی در این عمق بسیار دشوار است، بیان کرد: افرادی که در اتاقک فشار و یا دیگر بخش های کشتی محبوس شده بودند امکان دسترسی به آنها نبود بنابراین جان خود را از دست دادند.
47282

کد خبر 180422

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • captin IR ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
    7 0
    متاسفانه الان همه میکوشند تا توپ را به زمین دیگری اندازند.اقای قادری ایا در موقع صدور مجوز خروج کارشناسان شما بر روی شناورها حاضر میشوند?منکه در چندسال دریانوردی هرگز ندیدم,از سوی دیگر چرا سازمان بنادر در مواقع پیش بینی هوای طوفانی از ترددشناورها جلوگیری نمیکند?حتماالان کاپیتان شناورمقصرشناخته میشه وتمام شدن ماجراو روز از نو,روزی از نو.....شما خودت میدانید که چه اشکالات اساسی در بنادر در زمینه بازرسی وجود دارد.اگر شناور مشکلی نداشته پس دلیل غرق شدن چه بوده,حتما دیواری کوتاه تر از ناخدا پیدا نمیکنید!!!خب اگر اشتباه از ناخدا بوده,متولی صدور کارت ناخدایی در کشور چه نهادی است???لطفا مدیران کمی شهامت داشته و قسمتی از تقصیرات را به گردن بگیرن
  • بدون نام IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    1 0
    چرا این اقایان دروغ میگند تمام کسانی که نجات پیدا کردند را کشتی های خارجی نجات دادند که نزدیک به 4 ساعت روی اب بودند این مطلب به نقل از کسی هست که در کشتی بوده و خدا را شکر نجات پیدا کرده ای کاش میشد تمام ماجرا را تعریف میکردم خدا رحمت کنه حسین طیبی که باعث شد تمام کسانیکه نجات پیدا کردند جلیقه نجات بپوشند ولی خودش بخاطر اینکه خیلی ترسیده بود فراموش کرد جلیقه بپوشه و غرق شد و هنوز پیداش نکردند
  • captain IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    1 0
    و اما میپردازم به ان قسمت دیگر قضیه.اصولا سیستم اجاره شناور برای شرکتهای تابعه نفت و گاز در دستان گروهی مافیایی هست.من چندسال در شرکتهای خارجی طرف قرارداد صنایع نفتی کارکرده و با زیروبم مکانیسم مناقصه و اجاره اشنا هستم.در کل باید بگویم سیستم بیمار است.شناورهایی که کارایی 100% ندارند بنا بر مسایلی؟؟؟ اجاره میشوند انهم چند برابر ارزش واقعیشان.مثلا شناوریکه بایدروزی3000$ اجاره شود...5تا7000$اجاره میشوند.بگذریم ازپذیرایی بسیارگرم با مخلفات !!! شرکتهای کشتیرانی خارجی ازکارشناسان و بازرسان.اینکه مابه التفاوت ارزش اجاره با پرداختی کجا میرود بماند!!! مسترکارت یا ویزاکارت و ؟من مواردبسیاری دیدم و شنیدم.متاسفانه اش انقدرشور هستش که شارجه امارات شده مرکزخریدسوخت قاچاق شناورهای در احاره !!! و.....!!!!؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین