پوتین به نیروهای واگنر دستور داد سوگند وفاداری امضا کنند

فارس نوشت: رئیس جمهور روسیه اعضای گروه واگنر را موظف کرد به صورت رسمی سوگند وفاداری به دولت روسیه را امضا کنند.

در پی کشته شدن رئیس گروه واگنر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به نیروهای واگنر دستور داد تا سوگند وفاداری به دولت روسیه را امضا کنند.

به گزارش رویترز، این فرمان که در وبسایت کرملین منتشر شده، همه کارکنان واگنر و سایر پیمانکاران نظامی را موظف می‌کند که به صورت رسمی سوگند وفاداری یاد کنند.

این فرمان به عنوان گامی برای ایجاد پایه‌های معنوی و اخلاقی دفاع از روسیه توصیف شده و متن سوگند شامل خطی است که افراد در آن قول می‌دهند دستور فرماندهان و رهبران ارشد را به دقت دنبال کنند.

گفتنی است، پس از کشته شدن پریگوژین، رئیس واگنر و همچنین معاون او در سانحه هوایی سه روز پیش، آینده واگنر در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. با این حال، رئیس جمهور بلاروس می‌گوید گروه واگنر پس از مرگ یوگنی پریگوژین، همچنان «زنده» است و در بلاروس به حیات خود ادامه خواهد داد.

پریگوژین پیش از این قصد داشت نیروهای خود را علاوه بر بلاروس در آفریقا نیز مستقر کند.

وی که ابتدای تابستان امسال دست به کودتایی نافرجام علیه دولت روسیه زده بود پس از مذاکره با پوتین نیروهای خود را از اوکراین خارج کرد و به بلاروس برد.

310310

کد خبر 1806282

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین