دبیرکل حزب منحله مشارکت به اقتضای انفعال و انحلال این حزب در مقابل گروهک نهضت آزادی گفت افشاگری دانشجویان پیرو خط امام درباره افراد به استناد اسناد لانه جاسوسی، اشتباه مهمی بود.
در حالی که به تازگی نامه مشترکی به امضای برخی اعضای مرکزیت حزب مشارکت و نهضت آزادی و با محوریت تحریم انتخابات منتشر شده، میردامادی به حمایت تلویحی از اعضای این گروهک در برابر اقدام دانشجویان پرداخت. به گزارش «کلمه»، میردامادی با تحریف واقعیات تاریخی گفت: اقدام دیگری که برای مدتی به صورت تبلیغاتی انجام شد و به «افشاگریها» معروف شد، انتشار اسناد و گزارشهای مربوط به افراد بود. فشارهایی از طرف برخی از گروههای سیاسی اعمال می شد که دانشجویان باید همه اسناد موجود در سفارت را منتشر کنند و مردم باید از همه اسناد سفارت مطلع شوند، و عدم انتشار یا حتی تاخیر درانتشار آنها را مخفی کردن مطالب و نامحرم دانستن مردم تفسیر و تبلیغ می کردند. یکی از شعارهای ثابت جمعیتهای قابل توجهی که هر روز در اطراف سفارت اجتماع می کردند هم شعار «دانشجوی خط امام افشا کن افشا کن» بود.
ولی اینک با نگاهی نقادانه و منصفانه [!؟] به آن مسئله، به نظر من افشاگریها در مورد افراد، اشتباهی مهم از طرف دانشجویان بود. به دو دلیل. اول اینکه اشغال سفارت اقدامی در مقابل یک تهدید خارجی بود و نباید وارد دسته بندی ها و رقابتهای سیاسی داخلی میشد و افشاگریها عملا ورود به چنین عرصه ای بود. دوم اینکه دانشجویان پس از اشغال سفارت و به خصوص پس از حمایت حضرت امام از آنها مقبولیتی فوق العاده در میان مردم پیدا کرده و به مرجعی معتبر و مورد توجه مردم تبدیل شده بودند. این جایگاه و موقعیت به نحوی بود که کافی بود از سوی دانشجویان تنها اعلام شود نام فردی در اسناد سفارت بوده یا سندی مربوط به فردی در آنجا پیدا شده است. در این رابطه می توان به برخورد غیردقیق نوع افراد و حتی نخبگان به ارزش یک سند یا گزارش سفارتخانه- اینکه تا چه حد می تواند ارزش قضایی یا سیاسی داشته باشد - اشاره کرد. به عنوان نمونه، به نظر من برخوردی که در قبال افشاگریهای اخیر ویکی لیکس شد و عملا هیچ کس ارزش سیاسی و قضائی برای آنها قائل نشد برخوردی صحیح بود.
/29217
نظر شما