رضا عطاران بعد از همکاری موفقش با عبدالرضا کاهانی در «اسب حیوان نجیبی است» یک بار دیگر جلوی دوربین این کارگردان قرار گرفته و در «بیخود و بیجهت» بازی میکند.
کاهانی که این روزها کاملا آرام و بدون حاشیه پیشتولید فیلم جدیدش «بیخود و بیجهت» را آغاز کرده با تعدادی از بازیگران برای بازی در این فیلم قرارداد بست.
کاهانی که این روزها کاملا آرام و بدون حاشیه پیشتولید فیلم جدیدش «بیخود و بیجهت» را آغاز کرده با تعدادی از بازیگران برای بازی در این فیلم قرارداد بست.
عطاران، پانتهآ بهرام، احمد مهرانفر و نگار جواهریان از جمله بازیگران فیلم جدید کاهانی هستند که از این میان عطاران در ساخته قبلی کاهانی «اسب حیوان نجیبی است» نقش اول را ایفا میکرد و سه بازیگر دیگر هم ایفاگر نقشهای مکمل «هیچ» بودند.
مهران احمدی رفیق سالهای دور کاهانی که هر دو با هم کار تئاتر را از نیشابور آغاز کردهاند، در «بیخود و بیجهت» ایفای نقش نخواهد کرد، اما به عنوان مدیر تولید در کار حضور خواهد داشت.
نگارش فیلمنامه و تهیهکنندگی فیلم جدید کاهانی برعهده خود او خواهد بود ولی اینکه او فیلم را به جشنواره میرساند یا نه هنوز مشخص نشده است.
5858
نظر شما