دلایل ریزش عجیب و غریب این روزهای بورس/ سقوط بورس تا کجا ادامه دارد؟

یک کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: در حال حاضر بورس، واکنش احساسی و هیجانی نسبت به شرایط نشان می‌دهد.

بهنام صمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره روند آتی بازار سرمایه عنوان می‌کند: در حال حاضر قیمت سهم‌ها و تابلوها در محدوده جذابی قرار دارد و از نظر تکنیکالی، شاخص به محدوده حمایتی نزدیک شده است.

صمدی می‌افزاید: از طرف دیگر، داریم به پایان مهرماه نزدیک می‌شویم و گزارش ۶ ماهه عملکرد شرکت‌ها باید منتشر شود، بنابراین می‌توانیم انتظار داشته باشیم که بازار به این اتفاقات و وقایع واکنش مثبت نشان دهد، اما بازار خیلی هیجانی عمل می‌کند.

وی تصریح می‌کند: البته حواشی‌ای که در دو هفته گذشته از سمت وزارت راه و شهرسازی برای خروج سیمان و فولاد از بورس ایجاد شده، در شرایط امروز بازار سرمایه بی‌اثر نبوده است و سهامداران را کم‌کم نسبت به سیاست‌های دولت بی‌اعتماد می‌کند.

این کارشناس متذکر می‌شود: البته سیمان و فولاد از بورس خارج نمی‌شوند، اما سیاست‌های دولت و ایجاد جو روانی، بازار را دچار مشکل کرده است.

مشروح گفت‌وگو بهنام صمدی درباره وضعیت بورس را (اینجا) بخوانید.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1822679

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
    3 0
    دلار ارزان بشه ، بورس ایران سقوط میکنه ، دلار گران بشه مثل این دو روز اخیر ، باز هم بورس ایران سقوط میکنه !!!!!!!! مشکل بورس ایران فقط وفقط مسئولان هستن که با سوء مدیریت باعث سقوط بورس شدند و به سهامداران حقیقی ضرر و زیان ۸۵ درصدی را وارد کردند!!!!!!!
  • IR ۰۹:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
    3 0
    احتمالا این کارشناس از دانشگاه امام صادق فارغ‌التحصیل شده
  • هموطن IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
    0 0
    خخخ