یحیی گل‌محمدی با لباس شحصی به بازیکنان پرسپولیس چه گفت؟

ورزش سه نوشت: تمرین امروز پرسپولیس در غیاب یحیی گل‌محمدی برگزار شد.

در شرایطی که تمرین امروز پرسپولیس تحت تاثیر حضور یحیی گل‌محمدی پس از چند روز غیبت در ورزشگاه کاظمی برگزار شد اما سرمربی سرخ‌ها در این تمرین نیز به عنوان فرد اول نیمکت حضور نداشت.

یحیی گل‌محمدی پس از جلسه یک ساعته با بازیکنان و توصیه به آن‌ها برای اتمام اعتصاب، با خبرنگاران گفت‌وگوی مفصلی را انجام داد.

سرمربی پرسپولیس که با لباس شخصی کنار زمین حاضر شده بود درحالی که دقایق اولیه تمرین سپری می‌شد پس از خروج خبرنگاران از استادیوم کاظمی، محل تمرین را ترک کرد تا غیبت او و نظارتش بر تمرین‌ها ادامه دار بشود.

به نظر می‌رسد همه چیز در مورد ادامه همکاری او به جلسه فردای گل‌محمدی با اعضای هیئت مدیره باشگاه بستگی دارد.

257 251

کد خبر 1824914

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسن IR ۰۱:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
    32 8
    هوادارکیلو چند؟تیم مورد علاقه کیلوچند؟ پول کجاست؟!!؟ بیچاره هوادار تیم....
  • احمدکرم US ۰۶:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
    41 17
    همش فیلمه هرچی داری از پرسپولیسه آقای یحیی جز ضربه زدن به تیم واینکه ۲۰۰درصدبرمیگردی چی داره اینکارها؟
  • لایلل IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
    11 13
    بله
  • حمیدرضا IR ۰۸:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
    24 12
    بهترین نفر جهت جایگزینی یحیی برانکو بزرگ است
  • IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
    37 5
    گل محمدی نباید مشکلات رابامدیرعامل با قهرکردن حل کند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین