ایسنا نوشت:

یک کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تاکید کرد که "پیشنهاد دوستی" به ایران و نه اعمال تحریم‌ها روش مفیدتری برای برخورد با برنامه‌ هسته‌یی ایران است.

ران پل ـ یک کاندیدای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ـ روز یک‌شنبه گفت که برنامه هسته‌یی ایران "بیش از حد بزرگ شده است".

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، پل افزود که تحریم‌های شدید اشتباه است، زیرا در مورد عراق تنها به جمعیت محلی آسیب رساند و باز هم راه را برای جنگ هموار کرد.

این کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا در پاسخ به این که برای جلوگیری از برنامه هسته‌یی ایران چه اقدامی خواهد کرد؟ گفت: شاید به آن‌ها پیشنهاد دوستی بدهم.

اظهارات پل با اظهارات دولت‌های جورج بوش و باراک اوباما ـ رییسان‌جمهور پیشین و فعلی آمریکا ـ تضاد دارد؛ سیاست آمریکا به اعمال تحریم‌ها و به کارگیری دیپلماسی متکی بود تا تهران را متقاعد کند برنامه هسته‌یی‌اش را که تهران بر صلح آمیز بودن آن تاکید دارد کنار بگذارد.

/212 212

کد خبر 183482

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین