حسن سبحانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به تاثیر اظهارات رئیس کل بانک مرکزی در فضای روانی بازار ارز گفت:من بارها عرض کردم که برای صحبت کردن مقامات اقتصادی قواعدی و جود دارد، همانطور که در بخش سیاسی وجود دارد، از جمله آن قواعد که ناظر بر بانک مرکزی است این است که به خصوص، رئیس کل و مسئولین بانک مرکزی تا آنجایی که امکان دارد کم و کمتر صحبت کنند.
وی افزود: به این خاطر که هم حرف زدن و هم سکوت آنها پیام هایی دارد که باید فهم بشود، به طور مثال اگر فروش ارز جزء وظایف بانک مرکزی نیست وبه عقیده من به این نهاد تحمیل شده است، به هر حال باید این وظیفه تحمیل شده را هم با کمترین هزینه به پیش ببرند.
سبحانی ضمن این گفتگو با ذکر خاطره ای در مورد اهمیت نحوه اظهار نظر روسای کل بانک مرکزی گفت: زمانی که دکتر شیبانی به تازگی به عنوان رئیس کل بانک مرکزی انتخاب شده بود دیدم که کتاب کوچکی را همیشه با خود دارد و با دقت آنرا مطالعه میکند، عنوان کتاب این بود: «رئیس بانک مرکزی چگونه باید سخن بگوید».
متن کامل این گفتگو را اینجا بخوانید.
/22231
نظر شما