روزنامه کیهان نوشت:

*در بین شبکه های ماهواره ای که به سهولت در ایران قابل دریافت است، بیش از380 کانال خاص موسیقی وجود دارد که شبانه روز در حال پخش موسیقی، کولی، رقص، آهنگ های درخواستی و کنسرت هستند. عموم این برنامه ها آکنده از حرکات ضداخلاقی و اروتیکال است. در حالی که علاوه بر این شبکه های اختصاصی موزیکال، حدود1200 شبکه هم در خلال برنامه های خود کولی ها و شوهای موزیکال پخش می کنند.


*در حوزه کودک و نوجوان بیش از250 کانال ماهواره ای قابل دریافت در ایران است ضمن آنکه بخش مهمی از برنامه های کانال های عمومی نیز به بخش برنامه های کودک و نوجوان اختصاص دارد. این شبکه ها علاوه بر پخش کارتون هایی که عموماً در تضاد با مبانی اخلاقی ماست، به فرهنگ سازی ارزش های لیبرالی و اومانیستی غرب در ذهنیت اطفال ایرانی می پردازد سعی می کند آنان را شیفته زندگی آمریکایی و غربی کند.

 

*در حوزه مصرف زدگی و فرهنگ سازی پوشش و مد، حدود80 شبکه وجود دارد که اختصاص به نمایش مد و لباس دارد، لباس هایی که رسماً تبلیغ فرهنگ عریانی است.
 

* جریان های ضدشیعی با همکاری وهابیون و سازمان سیا اقدام به راه اندازی شبکه های ماهواره ای کرده اند که اعتقادات شیعی ایرانیان را هدف قرار دهند، پس از آغاز به کار نخستین شبکه ماهواره ای وهابیون به زبان فارسی به نام شبکه«نور»، دو شبکه دیگر نیز در راستای تشدید سیاست شیعه ستیزی وهابیت به نام های «وصال فارسی» و «کلمه» راه اندازی شده است. هدف عمده تأسیس شبکه وصال تأثیرگذاری بر مناطق عرب زبان جنوب ایران و جذب هوادار برای این فرقه ضاله می باشد. در این شبکه همچنین برنامه هایی نیز برای ایجاد تفرقه میان اقوام مختلف عرب زبان خوزستان تهیه شده است. شبکه ماهواره ای «کلمه» نیز به زبان فارسی به تبلیغ وهابیت و طرح شبهات متعدد علیه شیعه اقدام می کند. البته در این زمینه شبکه های ضدشیعی دیگری به زبان عربی این شبکه ها را حمایت می کنند که عبارتند از: «الحیاه مسلسلات»، «التحریر» و «النهار» شبکه های ماهواره ای مصر، شبکه شش مراکش، شبکه «نسمه» تونس، «روتانا»ی مصر، شبکه ماهواره ای «روتانا»ی سعودی، «ال بی سی» لبنان و ...
شبکه فارسی العربیه نیز یکی از فعال ترین شبکه های فارسی ضدایرانی و شیعه است که هم با ورود به مباحث سیاسی و هم مذهبی مقابله با هویت ایرانی اسلامی را در دستورکار خود قرار داده است.
 

* کانال های فارسی زبانی چون تلویزیون رنگارنگ، ملی، پارس، آپادانا، ایرانیان، کانال یک، آزادی، تپش، ایران، جام جم بین المللی، امید ایران و ای پی ان و ... در حال پخش برنامه های ضدانقلابی خود هستند که هر روز با شانتاژهای رسانه ای، قصد تسخیر چند ساعته تهران را دارند. در این طیف رسانه ای 20 کانال تلویزیونی در حال فعالیت هستند. این رسانه ها که اکنون وسیله طنز مردم ایران شده اند دارای کمترین برد در فضای رسانه ای می باشد زیرا اصلا شناختی از ایران ندارند و حتی برخی از مجریان آن به صراحت اعلام کرده اند که اگر روزی در فرودگاه مهرآباد بر زمین بنشینند در خیابانهای تهران گم می شوند. این شبکه هااز جهت دیگر کارآمد هستند و آن اینکه باعث بدنامی جریانهای ضد انقلاب شده اند و حتی در برخی از موارد بر علیه جریان فتنه افشاگریهایی داشته اند که در بی اعتمادی مردم بر آنها افزوده است.
 

* وزارت خارجه آمریکا همزمان با گرم شدن فضای انتخابات ریاست جمهوری سال 88 فعالان روزنامه نگار نشریات زنجیره ای را که به خارج از کشور پناهنده شده بودند، گردهم آورد تا با راه اندازی سایت های جدید و همچنین همکاری با شبکه های ضدانقلابی فضای تبلیغی علیه جمهوری اسلامی را فعال نگه دارند. همکاری آنان با سایت های ضدانقلاب که سابقه اقدامات مسلحانه علیه انقلاب و یا خدمت در دربار پهلوی را داشتند از یک جهت باعث کاهش اعتماد مخاطب به آنان شد و از جهت دیگر درگیری هایی را بین سلطنت طلبان و فتنه گران که به رسواسازی همدیگر انجامید به وجود آورد، در همین حال آنان سایت های اطلاع رسانی ای را راه اندازی و اداره می کردند که از تأثیر قابل توجهی برخوردار نبود و به راه اندازی دو شبکه تلوزیونی «رسا» و «ایران ندا» اقدام کردند تا هم بتوانند پیام های ایرانی تری نسبت به جریان های ضدانقلاب منتشر کنند و هم بر خلاف بی بی سی و صدای آمریکا با گفتار ژورنالیستی تری به مقابله با ایران برخیزند.

 

*شبکه رسا در دیلی نیوز آمریکا به ثبت رسیده و از حمایت های مالی، اطلاعاتی و فناوری وزارت خارجه آن کشور بهره می برد و اکنون با بحران مخاطب و بازخورد مواجه شده است و اعلام کرده است که در صورت تأمین نشدن منابع مالی در آینده ای نزدیک برنامه های خود را قطع خواهد کرد.ایران ندا به همراه سایت نیمه تعطیل «جرس» نیز اعلام کرد اگر مشکلات مالی آن حل نشود، از 25 آبان به طور کامل تعطیل خواهد شد.


*بیماری ای که شبکه های فتنه گر اکنون با آن مواجه شده اند پیش از این، گریبان شبکه های ضدانقلابی و ماهواره های مفسده انگیز را نیز گرفته بود به شکلی که دو شبکه ضدانقلابی «لایو پی ام» و «آی تی ان» در هم ادغام شده اند.


17302

کد خبر 184666

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین