۰ نفر
۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۳

مهر نوشت:

وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت های هواپیمایی پیشنهاد افزایش 17 درصدی قیمت بلیت را به شرط افزایش کیفیت خدمات و پرداخت بدهی شرکت ملی نفت به دولت دادند در غیراینصورت دلیلی برای افزایش قیمت بلیت وجود نداشت.
علی نیکزاد در خصوص الزام شرکت های هواپیمایی برای خرید نقدی سوخت، اظهارداشت: شرکت های هواپیمایی پس از هدفمندی یارانه ها در جلسه ای اعلام کردند که اگر قیمت بلیت هواپیما 17 درصد افزایش یابد کیفیت خدمات را افزایش می دهیم و پول سوخت را هم با قیمت 400 تومان می پردازیم.

وی با بیان اینکه ابتدا 14 درصد مجوز دادیم اما کافی نبود، افزود: براساس درخواست شرکت های هواپیمایی، قیمت بلیت در مسیرهای پروازی با مسافران کمتر، 10 درصد و در مسیرهای پروازی با مسافران بیشتر 18 درصد گرانتر شد، بنابراین متوسط افزایش قیمت بلیت به 16.5 تا 17 درصد رسید تا مشکلات افزایش هزینه های شرکت های هواپیمایی برطرف شود.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از زمانیکه اجازه فروش بلیت گران به شرکت های هواپیمایی داده شد قرار شد تا پول سوخت را با قیمت 400 تومان به شرکت نفت بپردازند.

نیکزاد با بیان اینکه شرکت های هواپیمایی باید بدهی خود را با شرکت نفت تسویه کنند، اظهار داشت: میزان افزایش بلیت هواپیما و پرداخت بدهی شرکت نفت بنا به درخواست شرکت های هواپیمایی بوده است و آنها به دولت اعلام کردند که تا قبل از افزایش قیمت بلیت، سوخت 100 تومان محاسبه شود و پس از گرانی بصورت 14 درصد پرداخت شود و رقم 17 درصد پوشش هزینه ها را می دهد.

وی با اشاره به اینکه اگر شرکت های هواپیمایی در تسویه هزینه سوخت مشکل دارند و از سویی در کیفیت خدمات دهی هم تغییری ایجاد نشده است پس چرا بلیت هواپیما را گران کردیم، افزود: شرکت های هواپیمایی به دولت پیشنهاد دادند که افزایش 17درصدی قیمت بلیت هواپیما می تواند هزینه های ناشی از افزایش قیمت سوخت از 100 تومان به 400 تومان را پوشش دهد بنابراین دولت هم مجوز افزایش قیمت بلیت را داد.
/39/39
 

کد خبر 184716

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    4 0
    مردم چی این وسط؟ فکر این رو نمیکنین که اگر کسی از چابهار بخواد به تهران بیاد الان چه بهایی رو باید بده و یا اینکه دو روز به صورت زمینی تو راه باشه؟ چرا برای نرخ گاز اونایی که سردترن سهمیه دارن ولی برای طولانی بودن مسیر این سهمیه نیست؟ راستی اقای رییس این 17 درصد هم جهش هست یا جزیی از تورم؟ فقط تو این یک ماهه تورم بالای 30 درصده. فقط کافیه افزایش قیمت لوازم کامپیوتری، لبنیات، تخم مرغ، هزینه مسافرت و لباس رو یه نگاهی بندازین. بقیش هم پیشکش
  • بدون نام MY ۲۱:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    4 0
    مردن هم این روزها گرون شده.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین