۰ نفر
۸ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۰

برخی مسئولان وزارت نفت با حضور در جلسه کمیسیون انرژی اعلام کردن که بحث واردات بهترین از ونزوئلا تنها یک حرف تبلیغاتی از سوی چاوز بوده و هیچ قراردادی میان ایران و ونزوئلا مبادله نشده است.

ایلنا نوشت:

حمیدرضا کاتوزیان رئیس کمیسیون انرژی مجلس درگفت و ‌گو ئی با تاکید بر این که هیچ قراردادی میان ایران و ونزوئلا برای واردات بنزین مبادله نشده است گفت: تنها توافق نامه‌ای میان دو کشور مبادله شده که وجهه سیاسی دارد هیچ تکلیفی یا تعهدی برای ما نمی‌آورد.

وی با بیان این‌که در این توافق‌نامه هیچ عدد و رقمی برای واردات بنزین نیامده ومیزان و زمان مبادله آن نیز قید نشده است ادامه داد: طرح این موضوع تنها براساس اظهارنظر آقای چاوز بوده که حتی آقای احمدی‌نژاد هم نظری نسبت به آن ارائه نداده‌اند.

رئیس کمیسیون انرژی بر این اساس و به استناد سخنان مسئولان وزارت نفت گفت که واردات بنزین از ونزوئلا منتفی است.

 

 

کد خبر 18601

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار