۰ نفر
۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۳

فارس نوشت:

در فهرستی که روز چهارشنبه (امروز) از سوی سایت فیفا انتشار یافت، تیم ملی ایران که تحت رهبری کارلوس کی‌روش مجوز صعود به دور بعدی مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل را دریافت کرد، با 616 امتیاز و 3 پله سقوط ، در رده چهارم آسیا و 45 جهان ایستاد.
ایران در رده‌بندی قبلی در مکان 42 جهان با 626 امتیاز قرار داشت.

در قاره آسیا تیم‌های ژاپن، استرالیا و کره‌جنوبی همچنان در رده‌های اول تا سوم هستند و در جمع همه تیم‌های دنیا، عناوین 19، 22 و 32 را به خود اختصاص داده‌اند.

در رده‌بندی کلی تیم اسپانیا همچنان در صدر بهترین‌های دنیا قرار دارد. ماتادورها با 1564 امتیاز اکنون به عنوان بهترین تیم جهان در ماه گذشته شناخته می شوند. در این فهرست هلند و آلمان با 1365 و 1345 ا امتیاز دوم و سوم هستند.
اما تیم‌های اروگوئه، انگلیس، برزیل، پرتغال، کرواسی،‌ایتالیا و آرژانتین، رده‌های چهارم تا دهم جدول را به خود اختصاص داده‌اند.
 

4141

کد خبر 186312

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین