عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت:درگذشت فرزند محسن رضایی كاملا مشكوك است و باید دولت امارات متحده عربی همكاری لازم را با ما انجام دهد تا به نتیجه نهایی برسیم.
امیدوار رضایی درحاشیه مجلس ترحیم احمد رضایی افزود: براساس اطلاع دقیقی كه تا چند روز قبل از درگذشت فرزند دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتیم، او در سلامت كامل بوده است. قرار است یك كمیته حقوقی متشكل از خانواده این مرحوم، وزارت امور خارجه و پلیس بین الملل دلیل فوت احمد رضایی را پیگیری كنند.
عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینكه اطلاعات زیادی درباره مشكوك بودن درگذشت این مرحوم در اختیار دولت امارات است، اظهارداشت: پلیس دبی باید این اطلاعات را به طور كامل در اختیار ما بگذارد تا بتوانیم رسیدگی بهتری داشته باشیم.
وی با بیان اینكه همكاری دولت امارات تنها درحد واگذاری جسد به خانواده این مرحوم بوده است، تصریح كرد: مقامات امارات تاكنون اطلاعات خاصی را در اختیار ایران قرار نداده اند. بهانه آنها این است كه هنوز به موضوع مشخصی نرسیده اند و منتظرند كه تحقیقات شان تكمیل شود. سفیر امارات در ایران، قول داده تا پیگیریهای لازم را انجام دهد تا بتوانیم به نتیجه قطعی برسیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگارایرنا درباره تهدید تلفنی مقتول نیز اظهارداشت: احمد چندین بار این مطلب را گفته بود و دو موبایل داشت و اكنون در اختیار پلیس امارات است كه آنها را در اختیار ما نگذاشته اند. رایانه و اسنادی كه احمد رضایی در اتاق داشته در اختیار مقامات امارات است و تا ما به آنها دسترسی پیدا نكنیم، نمی دانیم چه كسانی با وی در تماس بوده و آیا تهدیدی از طرف كسی صورت گرفته یا خیر؟
/2929
نظر شما