به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدینژاد پس از خروج از این جلسه، با بیان اینکه نشستهای سران قوا چرخشی است و ما از برگزاری این گونه نشستها استقبال میکنیم از برگزاری نشست خبری خود با اصحاب رسانه در آینده خبر داد.
رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال که شما در تبلیغات انتخاباتی خود روی ورود به منطقه ممنوعه قدرت تاکید کرده بودید اما در حال حاضر رسما اعلام میکنید که برخوردهای قضایی با اعضای کابینه برای شما خط قرمز محسوب میشود، آیا این خط قرمز نوعی منطقه ممنوعه قدرت جدید است، که احمدینژاد گفت به زودی در یک نشست خبری به سؤالاتان پاسخ میدهم.
وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگاری که از وی اینگونه پرسید که آیا جوانفکر هم به خط قرمز کابینه اضافه شده است، یا خیر، پاسخی نداد. احمدینژاد در پاسخ به این سوال که لایحه بودجه سال آینده را چه زمانی به مجلس ارائه میکنید، سکوت کرد اما در پی آن علی لاریجانی رئیس مجلس گفت که لایحه را به موقع ارائه میکنند و شما خیلی ناراحت نباشید.
گزیده سخنان وی را به نقل از فارس بخوانید:
*{نمایندگان توصیه میکنند که شما باید موضع خود را نسبت به مشایی مشخص کنید} شما از طرف نمایندگان صحبت میکنید؟ خودشان با من تماس دارند.
* نشست قبلی سران قوا در نهاد ریاست جمهوری بوده ولی خبر آن منتشر نشده است.
احمدینژاد در همایش مدیران بازرسی دستگاههای اجرایی نیز گفت: بازرسان در انجام وظایف خود باید ضمن حفظ احترام افراد نباید با هیچ کس تعارف داشته باشند.
گزیده سخنان وی در این همایش نیز به این قرار است:
· سلامت سیستم اداری ضامن ماندگاری آن است و اگر سیستمی ناسالم باشد، نمیتواند به کار خود ادامه دهد و در حقیقت صیانت از سلامت سیستم اداری مهمتر از صیانت از خودِ سیستم اداری است؛ به ویژه در نظام اسلامی باید پاکترین سیستمهای اداری را داشته باشیم.
· بازرسان باید در امر رسیدگی با دقت کار خود را انجام دهند و دل آنها از هر بغض و کینهای خالی بوده و جز محبت، عدالت و منافع ملت ایران در دل آنها نباشد؛ باید خود را تمرین بدهیم که از گرایشهایی که بعضاً در برخی افراد وجود دارد خارج شده و حق، عدالت و درستی کار برای ما اهمیت داشته باشد.
· برخی اوقات برای احقاق یک حق، ظلمی روا میشود که آثار منفی آن بسیار بیشتر از آثار مثبت احقاق حق است.
· بازرسی، کاری محرمانه است که تا مشخص شدن نتیجه بررسیها باید امانت افراد رعایت شود و البته در مواردی هم بعد از به نتیجه رسیدن بررسیها، لازم نیست مسأله عمومی شود.در مواقعی که منافع عمومی و بیتالمال به خطر افتاده و احتمال میرود، آسیبی به بخشی از کشور وارد شود و نیز در جایی که شخص و گروهی حقشان پایمال شده و به واسطه آن از زندگی ساقط میشوند باید در اولویت کارهای بازرسی قرار بگیرند.
· در بسیاری از مواقع شاید اگر بازرسان بیشتر فعال باشند و با هم ارتباط داشته باشند، بسیاری از اتفاقات نظیر اتفاقی که اخیراً در کشور رخ داد، زودتر قابل شناسایی و جلوگیری است.
/2929
نظر شما