۰ نفر
۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
ابراهیم رئیسی یک پیام صادر کرد

رئیس دولت سیزدهم پیامی در پی درگذشت مادر شهیدان«حسن، علی‌اصغر و علی‌اکبر جوادسپهری» و خواهر شهید سرافراز «ابوالقاسم تقی‌پور صفایی» صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدابراهیم رئیسی رییس جمهور در پیامی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسن، علی‌اصغر و علی‌اکبر جوادسپهری» و خواهر شهید سرافراز «ابوالقاسم تقی‌پور صفایی» را تسلیت گفت.

آنگونه که مهر روایت کرده، متن پیام رییس جمهور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت حاجیه خانم رقیه تقی‏‌پور صفایی مادر بزرگوار شهیدان والامقام «حسن، علی‌‏اصغر و علی‏‌اکبر جواد سپهری» و خواهر شهید سرفراز «ابوالقاسم تقی‌‏پور صفایی»، موجب تأثر خاطر شد.

این مادر پرهیزگار و صبور، عزیزان دلبند خود را در دفاع از کیان میهن اسلامی تقدیم انقلاب نمود و با اعتقاد عمیق به آموزه‌های متعالی اسلام و در سایه ارادت قلبی به حضرت فاطمه زهرا (س) فراغ عزیزانش را بردبارانه تاب آورد و تصویری درخشان در دفتر زرین فرهنگ ایثار و شهادت به یادگار گذاشت.

اینجانب مصیبت وارده را به خانواده محترم این بانوی مومنه تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه خداوند بزرگ برای ایشان علو درجات و همجواری با فرزندان و برادر گرانقدرش و برای عموم بازماندگان صبر و تسلی خاطر مسئلت دارم.

سید ابراهیم رییسی

رییس جمهوری اسلامی ایران

۲۱۹۲۱۸

کد خبر 1871559

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین