واکنش عجیب صدا و سیما به سخنرانی تند حجت الاسلام اژه‌ای در شب قدر

سخنرانی قابل توجه حجت الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در حرم مطهر امام خمینی (ره) به مذاق مدیران صدا و سیما خوش نیامد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه همزمان با نوزدهمین شب از ماه مبارک رمضان در مراسم شب قدر در حرم مطهر امام خمینی (ره) به ایراد سخن پرداخت و گفت: ماه مبارک رمضان، ماه رحمت واسعه الهی، استغفار و توبه، قرب به پروردگار متعال، مواسات با مردم، تقوا پیشه کردن، تسلط بر هوای نفس، مبارزه با ظالم، یاری کردن مظلوم، خالی کردن دل از غیر خدا و همه رذائل و پر کردن آن از فضائل و ارزش‌های الهی است؛ قلب ماه مبارک رمضان نیز «شب قدر» است.

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه همه افعال و اَعمال حضرت امیرالمومنین علی علیه‌السلام از جمله سیاست، جهاد، رفتار با مردم و حکمرانی آن امام والامقام، همراه با رعایت اخلاق اسلامی و حُسن خلق بود، گفت: امام علی علیه‌السلام در مقابل دشمنان خود نیز اخلاق اسلامی را رعایت می‌کرد و امروز رعایت اخلاق اسلامی و حُسن خلق برای همه ما به خصوص کارگزاران نظام، لازم و بلکه الزم است.

وی تصریح کرد: امروز دشمنان و شیاطین برای ایجاد تفرقه، بدبینی، ناامیدی و یاس در میان مردم در حال تلاش هستند و در این شرایط ما باید بدانیم که رعایت اخلاق اسلامی و حُسن خلق، خنثی‌کننده این حربه‌ها و توطئه‌های دشمنان و شیاطین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه اظهار داشت: ما کارگزاران نظام مدیون مردم هستیم؛ مردمی که ۴۵ سال است برای اسلام در همه صحنه‌ها حاضر هستند؛ امروز باید حکمرانی خوبی را برای این مردم عرضه داریم و تلاش کنیم که دنیا و آخرت آن‌ها را عزتمندانه تأمین کنیم؛ ما موظفیم وسایل آسایش و آرامش و امنیت مردم را مهیا گردانیم؛ ما نسبت به معیشت مردم مسئول هستیم؛ امروز برخی از مردم در فشار و تنگنا هستند؛ این مردم، بحق انتظار دارند ظلم و فساد و تبعیض نباشد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: از همه مسئول‌تر خود من هستم؛ اگر هر مقدار کوتاهی کردم و نتوانستم حق شما مردم را استیفا کنم و حق مظلومین را از ظالمین بگیرم، در این شب عزیز در پیشگاه خداوند و شما مردم، عذرخواه هستم.

حجت الاسلام اژه ای افزود: نمی‌توان با تنگ نظری رفتار کرد؛ نمی‌شود کسی بخواهد فقط سلیقه خود را حاکم کند؛ اگر سیاست با بد اخلاقی توأم شد آنجاست که خودخواهی‌ها پیش می‌آید و قدرت‌طلبی به هر قیمتی پیش می‌آید؛ ما نیامده‌ایم که به یک کرسی و مقام برسیم و دیگران را تضعیف کنیم؛ کسی نباید چنین تصوری داشته باشد که هرچه فکر می‌کند درست است. باید اتحاد و انسجام خود را حفظ و تقویت کنیم و اجازه ندهیم شیاطین و جواسیس در صفوف ما رخنه کنند؛ این امر مستلزم سعه‌صدر و همدلی و صبر در برابر مشکلات است.

صداوسیما در اقدامی تامل برانگیز سخنرانی حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه را از شبکه آموزش و سخنرانی آیت الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد را از شبکه اول روی آنتن فرستاد. این رفتار عجیب صدا و سیما واکنش برخی از کاربران فضای مجازی را در پی داشت.

245245

کد خبر 1889615

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۱
    16 15
    شما که می گویید سیما مخاطب ندارد، پس چه فرقی می کند از کدام شبکه پخش شود.
  • خیراله مظفری فرهنگی IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۱
    7 23
    حضرت حجه الاسلام والمسلمین اژه ای ؛رحمت به شیر پاکی که مادرت نوش جانت نمود .جنابعالی از آن صف اولی هایی هستی که حرفت با عملت یکی است.شما هستید که واقعا درد مردم را می دانید و خالصانه در خدمت مردم هستید.
  • IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
    3 28
    احمق جان حرم امام رضا با حرم امام خمینی یکسانه؟
  • IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
    32 0
    در قدم اول ایشان با معرفی سه حقوقدان غیراصولگرا از شدت جناحی بودن شورای نگهبان کن کنند.
  • IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
    3 15
    احسنت به اژه ای
  • محمد IR ۰۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
    22 1
    مردم همه چیز را میدانند.
  • IR ۰۰:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
    8 13
    ربطی به سخنران نداره برنامه حرم امام رضا باید هم شبکه یک باشه
  • ح ا IR ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
    60 2
    دو صد گفته چون نیم کردار نیست آقای اژه ای اگه واقعا راست میگی و فقط حرف نیست الان چند وقته فساد چای دبش و فساد صدیقی افشا شده به مردم بگو چه کار کردی با این فسادها اگه کاری بکنی مردم میبینن نیاز به استغفار نیسن
  • IR ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
    22 2
    صداوسیما بدست منافقین ضدانقلاب است جبلی برو

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین