فارس نوشت:

 فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه 2 تا 3 نفر ادعای مالکیت 2 توله شیر را کرده اند، گفت: توله شیرها از طریق مرز پاکستان و افغانستان با خودرو قاچاق شده‌ بودند.
سرهنگ حمیدرضا خیلدار در خصوص پیدا شدن 2 توله شیر در جنگل‌های لویزان اظهار داشت: هم‌اکنون یک توله شیر به پارک پردیسان منتقل شده است و دومین توله شیر نیز منتقل خواهد شد. به دلیل موضوع بهداشت و تغذیه توله شیرها این 2 فعلاً در پارک پردیسان نگهداری می‌شوند.
سرهنگ خیلدار در خصوص میزان جریمه قاچاق حیوانات گفت: قانون، میزان جریمه قاچاق حیوانات را مشخص کرده است ولی اطلاعات کافی را هم‌اکنون در اختیار ندارم البته برای نگهداری همه حیوانات جریمه وجود ندارد. وی در پاسخ به این پرسش که آیا توله شیرها از طریق قاچاق وارد کشور شده بودند، تأکید کرد: ‌توله شیرها از طریق مرز پاکستان و افغانستان با خودروهای عبوری منتقل شده و از طریق خودرو، قاچاق می‌شوند چرا که از طریق هواپیما نمی‌توان این حیوانات را منتقل کرد و از مرزهای رسمی نیز اجازه این کار وجود ندارد.
فرمانده یگان گارد سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص افرادی که این 2 توله شیر را رها کرده‌اند، گفت: فعلاً در حال تحقیق روی این موضوع هستیم چرا که این اقدام در منطقه خاصی بوده و احتمال می‌دهیم که این 2 توله شیر توسط خانواده مرفهی نگهداری می‌شدند.
سرهنگ خیلدار در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه این شیرها دست‌آموز هستند، چگونه می‌توانید آنها را در محیط آزاد نگهداری کنید، تصریح کرد: 2 توله شیر طبیعتاً حیوانات وحشی هستند و ذات آنها درنده است، هر چند در پارک پردیسان شیر بزرگتری هم وجود دارد. 2 تا 3 مالک برای شیرها پیدا شده‌ است و ادعا کرده‌اند که شیرها متعلق به ما است ولی ما حیوانات را به آنها نداده‌ایم.
سرهنگ خیلدار در پاسخ به این پرسش که امسال چند حیوان قاچاق را کشف کرده‌اید، گفت: امسال 2 توله شیر و یک کرکس را به ما تحویل داده‌اند البته امسال در مرز پاکستان شبکه‌ای که میمون‌ها را قاچاق کرده‌اند را گرفته‌ایم ضمن اینکه پرندگان کمیاب زیاد قاچاق می‌شوند. ما حیواناتی را که می‌گیریم برای نگهداری به پارک پردیسان منتقل می‌کنیم.
 

28245

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 189601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمد IR ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    0 0
    در واقع قاچاق در راستای اهداف محیط زیست است. اگر عقد اخوت با قاچاقچی باشد تنوع زیستی مان را دگرگون و رتبه 1 جهان میکنند. به عوض منت گذاشتن بر سرمان توسط هند و روسیه و آفریقا و .... . و راه میانبر به توسعه پایدار. اکنون میتوان ادعا نمود شیر ایرانی منقرض نشده بلکه بوده ولی شناسایی نشده بود. و اگر بیشتر جستجو کنید فیل و ببر و کرگدن و زرافه نیز میتوانید بیابید. اگر هند ادعا کند دروغ است باید مدارک رسمی جابجایی گونه را در قالب مفاد کنوانسون سایتیس ارائه دهد که ندارد و ما هم نداریم. زیرا محیط زیست ظاهرا بخش گاردش اطلاع نداشته چگونه این شیرها اینجا بوده اند. تنوع گونه ای زیاد داریم ولی اطلاع نداریم.