پاسخ اوسمار به استقلالی‌ها؛ داوری در اختیار ما نیست!

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید بازی‌های هفته‌های پایانی لیگ فشرده شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال پرسپولیس در جریان هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال ایران عصر فردا(سه‌شنبه) از ساعت ۲۰ در ورزشگاه آزادگان قزوین میهمان شمس‌آذر این شهر است. اوسمار ویرا در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار کرد: بازی‌ مهمی فردا داریم. شمس‌آذر بازی‌های خوبی انجام می‌دهد و ما نیم فصل اول بازی سختی برابر این تیم داشتیم. به هواداران این تیم بابت تیم خوبی که دارند تبریک می‌گویم. این سه بازی آخر به خاطر شهادت رئیس جمهور فشرده شد و بازی قبلی هم برای ما فشرده بود که توانستیم چهار بر سه به پیروزی برسیم. با این حال به دنبال پیروزی در بازی فردا هستیم.

او در ادامه درباره شرایط خط دفاع تیمش هم گفت: در بازی قبلی دفاع متزلزلی داشتیم اما در روزهای اخیر استراحت کردیم و شرایط را بررسی کردیم. با این حال شرایط تیم شمس‌آذر متفاوت است و ما باید به فکر بازی فردا باشیم.

اوسمار هم‌چنین درباره این که درباره داوری بازی فردای تیمش دغدغه دارد یا خیر؟ گفت: امیدوارم فردا روز خوبی داشته باشند و داوری خوبی انجام بدهند.

وی هم‌چنین درباره اظهارات مربیان تیم فوتبال استقلال گفت: درباره چیزی‌هایی که روی آن کنترل ندارم نمی‌خواهم صحبت کنم اما آن چیزی که در اختیار ما است تاکتیک‌ها و استراتژی بازی است. مسائل دیگر نظیر داوری و برنامه‌ریزی سازمان لیگ در اختیار ما نیست و صحبتی درباره آن ندارم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا به بازیکنانش گفته درباره مسائل داوری و حواشی صحبت نکنند؟ گفت: از ابتدا پرسپولیس هیچ وقت وارد حاشیه نشده است و همه به دنبال این بوده‌اند کار خودشان را انجام بدهند.

اوسمار هم‌چنین گفت: همکاران ما در بخش آنالیز به خوبی کار می‌کنند و بازی‌ها را آنالیز می‌کنند. شمس‌آذر امسال فصل خوبی را پشت سر گذاشته و شرایط خوبی دارد. آن‌ها در خانه به خوبی پرس می‌کنند و فضاها را برای حمله به خوبی ایجاد می‌کنند.

او در پاسخ به این سوال که آیا شمس‌آذر پدیده لیگ است؟ هم گفت: آن‌ها تیم خوبی هستند و توانستند خود را حفظ کنند.

258 258

کد خبر 1912367

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۹:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۹
    0 0
    ای گفتی کم کم داشت شک میکردیم بازی با گل گهر را بازی با ذوب آهن را بازی با صنعت را بازی با استقلال واستقلال اهواز را گفتیم استغفرالله آقای اسمار ما ایرانی ها یه مثل داریم که میگه مرغ همسایه غاز است رفتی خونه یا لیگ دیگه امیدوارم مثل برانکو یل گل محمدی روسیاه شغلت نشی بله راستی آقای اوسمار برانکو از موقعی که از لنگ فوتبال ایران رفته سه تیم ملی وباشگاهی عوض کرده وتنها بردش چین هندو یک برصفر از روی نقطه پنالتی برده خواستم بهت بگم برانکو بعد لنگ ایران رفت عربستان الاهلی وبعد پنج بازی با بطری اب بدرقه اش کردن برانکو اینجا مربی تیمی بود که قبلش ویترینش پراز آب معدنی بود نه جام اسنپ حلبی راستی آقای اوسمار یه استعلام هم بگیر ببین تیم های دیگه نتایج وقهرمانی های لنگ به رسمیت می‌شناسن یا نه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین