توسعه و ارتقاء تکنولوژی فیبرنوری مخابرات به بانک‌ ایران زمین دامغان

در راستای ارتقاء و توسعه تکنولوژی فیبرنوری، بانک ایران زمین دامغان با اجرای طرح اختصاصی به فیبرنوری مخابرات مجهز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، مجید نصیری با اشاره به ضرورت تقویت زیرساخت‌های ارتباطی بانک‌ها گفت: با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون ریال، بانک ایران زمین میدان امام شهر دامغان از تکنولوژی برتر فیبرنوری برخوردار شد.

رئیس اداره مخابرات شهرستان دامغان تصریح کرد: برای انجام این پروژه ۱۰۰ متر فیبرکشی انجام شد که این عملیات به تفکیک شامل لوله‌گذاری به طول ۲۰ متر و کابل‌کشی به طول ۸۰ متر بود.

گفتنی‌ست توسعه فیبرنوری برای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی بانک‌ها مهم و ضروری است و مخابرات در برنامه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات خود، تغییر تکنولوژی از بستر سیم مسی به فیبرنوری را در دستور کار خود دارد.

46

کد خبر 1930066

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین