گزارش کمیسیون اصل نود در آستانه روز 9 دی، همچنان واکنش​هایی را در پی دارد.

جمشيد انصاري نماينده زنجان که از استانداران دولت خاتمي بود، امروز به خبرآنلاين گفت: آقاي خاتمي هم در نامه​اي به رئيس مجلس از محتواي اين گزارش گلايه کرده است.
به گفته وي، هفته گذشته سيدمحمد خاتمي در نامه​اي به علي لاريجاني، نسبت به محتواي گزارش کميسيون اصل نود که در صحن علني مجلس قرائت شد؛ انتقاداتي کرده و نوشته است: مجلس بايد مرجعي براي دادخواهي مردم و بيان واقعيت​ها باشد نه اينکه به ابزاري براي اعلام مواضع محافل خاص تبديل شود.
او که مي​گفت در جريان جزئيات اين نامه نيست، تنها به بيان اين نکته اکتفا کرد که خاتمي با اشاره به آيين​نامه داخلي مجلس و سخنان امام خميني (ره) به رئيس مجلس يادآور شده است که بايد به کساني که از تريبون مجلس اتهامي به آنها وارد مي​شود، فرصت پاسخگويي نيز داده شود و اي کاش که هيات رئيسه مجلس به اين فرموده امام عمل کند تا در راس امور بودنش حفظ شود.
انصاري که مي​گفت گويا خاتمي در نامه​اش از ديگراني که در گزارش کميسيون اصل نود نام برده شده نيز دفاع کرده است، افزود: تا جايي که اطلاع دارم آقاي موسوي​خوئيني​ها و دفتر آقاي هاشمي​رفسنجاني نيز در نامه​هاي جداگانه​اي به رئيس مجلس، نسبت به اين گزارش واکنش نشان داده​اند.
گفتني است در گزارش کميسيون اصل نود که مربوط به حوادث پس از انتخابات سال 88 بود، از مهدي هاشمي، محمد خاتمي، مهدي کروبي، ميرحسين موسوي و ..... نام برده شده بود.
/2929
کد خبر 193533

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
    329 3
    خب آقاي لاريجاني ميخواين با نص صريح آيين نامه داخلي مجلس و دستور امام چكار كنين؟
  • بدون نام IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
    8 98
    باید دست این فتنه گران را از سر مردم کوتاه کرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین