به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس دهم، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نتانیاهو که سالها برای جدا کردن ملتهای عرب از ملت ایران تلاش کرده است، با ترور مجاهد بزرگ اسماعیل هنیه در ایران و تشییع باشکوه پیکر او در تهران باعث شد که پیوند ملت ایران با ملتهای عرب محکمتر شود. آری، کسی که در حال غرق شدن است به هر دستآویزی چنگ میزند.
وزیر سابق اطلاعات شهادت اسماعیل هنیه را تسلیت گفت
همچنین حجت الاسلام سید محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات با صدور پیامی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است؛
شهادت سرباز پرافتخار جهان اسلام، شهید اسماعیل هنیه و محافظ وفادر ایشان را به محضر حضرت ولی عصر عج الله تعالی، مقام معظم رهبری، مردم زجر کشیده فلسطین و ملت شریف ایران، همرزمان آن شهید بزرگوار و تمام مسلمین و مستضعفان منطقه تبریک و تسلیت عرض نموده و برای روح بلند آن سردار بزرگ اسلام علو درجات الهی را از درگاه حضرت حق، طلب می نمایم.
بی شک قدس شریف با عنایات ویژه حضرت باریتعالی و هدایت داهیانه رهبر معظم انقلاب و مجاهدت های سلحشورانه برادران و خواهران عزیزمان در کشورهای فلسطین و لبنان و سوریه و یمن آزاد گشته و جهانیان، پایان رژیم منحوس و کودک کش صهیونیستی را شاهد خواهند بود.
27215