پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری نوشت:

 

طبق اعلام مسوولان سازمان حج و زیارت، با هماهنگی های صورت گرفته میان دو بانك ملی و ملت، قرعه كشی تعیین اولویت های اعزام دوره جدید عمره مفرده، فردا - چهارشنبه - 28 دی ماه انجام می شود. بر اساس این گزارش، قرعه كشی برای تكمیل ظرفیت سه سال انجام می شود و اعزام مشمولان نیز از سال 93 آغاز خواهد شد. بر این اساس، حدود شش میلیون و 600 هزار نفر در پیش ثبت نام اعزام به دوره جدید عمره مفرده كه از 24 شهریور تا 24 مهر ماه امسال صورت گرفت، نام نویسی كرده اند.

از مجموع شش میلیون و 600 هزار متقاضی اعزام به خانه خدا در دوره جدید عمره مفرده، دو میلیون و 400 هزار نفر طی مراسم قرعه كشی انتخاب خواهند شد.  رییس سازمان حج و زیارت اعلام كرد: تكلیف افرادی كه در قرعه كشی انتخاب نشوند در روز قرعه كشی یعنی 28 دی ماه مشخص خواهد شد. همچنین پیش از این گفته می شد تمام ثبت نام كنندگان در دوره جدید عمره مفرده به خانه خدا اعزام خواهند شد كه در این صورت، صف انتظار تشرف به سرزمین وحی در قالب عمره مفرده تا 11 سال آینده تكمیل می شود.

/6262

کد خبر 194489

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام PL ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    0 0
    صواب این است که تمام ثبت نام کنندگان به سفر حج بروند هرچند دیر باشد موردی نیست من یکی از ثبت نام کنندگان هستم بعد از آنکه از ثبت نام حج تمتع نا امید شدم برای عمره ثبت نام کردم این امیدمان را از ما نگیرید ای کاش سفر به عربستان آزاد می شد که ما اینقدر چشم انتظار وعده وعیده ها نباشیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین