رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه روسای مجالس اندونزی و سوریه وارد اردن شد و مورد استقبال عبدالهادی المجانی رئیس مجلس اردن قرار گرفت.

دکتر لاریجانی در نشست روسای مجالس تروئیکا که در ساختمان مجلس اردن برگزار شد ضمن تشکر از رئیس مجلس نواب اردن، گفت: علت این‌که ما تروئیکای مجالس آسیایی خدمت شما رسیدیم حکایت از شرایط حساس غزه می‌کند و ما نگرانی شما را نیز در مورد غزه درست می‌دانیم.

وی با اشاره به قطعنامه شب گذشته‌ شورای امنیت سازمان ملل، گفت: به نظر می‌رسد این قطعنامه دچار ضعف تئوریک باشد و هم‌چنین از انسجام عملیاتی برخوردار نیست. از طرفی هم اسرائیل هیچ‌وقت قطعنامه‌های سازمان ملل را اجرایی نکرده است و امروز هم دیدیم که چقدر اسرائیل تهاجمی برخورد می‌کند.

لاریجانی ادامه داد: لذا تلاش‌های ما تا آتش‌بس واقعی در غزه ادامه دارد.

در این نشست لاریجانی پیشنهاد کرد نامه‌ای با امضای روسای تروئیکای مجالس آسیایی و رییس مجلس اردن خطاب به بین‌المجالس اروپایی و هم‌چنین نامه‌ای به پارلمان آمریکای لاتین نوشته شود تا بخش‌های دیگر دنیا نیز درگیر این مسئله شوند.

در پایان این نشست این پیشنهاد لاریجانی مورد قبول قرار گرفت و این نامه‌ها به امضای این چهار نفر رسید.

کد خبر 1952

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین