رفتار جنجالی مقابل استقلال؛سه جلسه محرومیت

وینگر تیم استقلال خوزستان به دلیل اتفاقات بازی با استقلال سه جلسه محروم شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ابوالفضل کوهی که در دیدار با استقلال با اعضای این تیم درگیر شد و همچنین برخورد عجیبی با هواداران تیم میهمان داشت، حالا بعد از دستور موقت کمیته انضباطی، حکم پرونده خود را دریافت کرده و نقره داغ شده است.

کمیته انضباطی ابوالفضل کوهی را سه جلسه از حضور در میادین محروم کرده و همچنین این بازیکن به پرداخت دویست میلیون تومان محکوم شده تا با حکم شدیدی مواجه شود.

این در حالی است که محرومیت سه جلسه‌ای او را تا هفته هفتم از میادین دور خواهد کرد و البته این بازیکن باید بخش قابل توجهی از قرارداد خود را هم به حساب فدراسیون فوتبال واریز کند.

البته با اعلام کمیته انضباطی این بازیکن می‌تواند پرونده خود را به کمیته استیناف ببرد.

257 251

کد خبر 1955851

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
    0 2
    چون تیم حکومتی را بردند دارند تنبیه میشوند
  • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
    0 2
    جواد نکونام هم همان شادی ها را میکرد چرا محرومش نکردید
  • IR ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
    0 2
    به دلیل کیسه سوزی محرومش کردن
  • همشهری IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
    0 2
    کسی میدونه این همه پول که فدراسیون فوتبال بابت جریمه دریافت میکنه چی میشه؟ آیا نظارتی بر مخارج این وجوه هست ؟شاید صرف مسافرتهای از ما بهتران میشود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین