به گزارش خبرآنلاین ، اتاق 321 بیمارستان جم ، در چند روز گذشته ، عصرها میزبان تعداد زیادی از چهره های هنری و فرهنگی کشور بوده است که به عیادت محمود استاد محمد آمده اند.
اگر چه قرار بود استاد محمد ، روز جمعه از بیمارستان مرخص شود ، اما به گفته دختر این هنرمند ، پزشکان ترجیح داده اند با ادامه بستری کردن او ، مداوا را تکمیل کنند.
این هنرمند که با نگارش و کارگردانی نمایشنامه هایی چون «آسید کاظم»،«شب بیست و یکم»،«سیرى محتوم» ، «چهل پله تا مرگ» «عکس خانوادگی » ،«تهرن»،«سرای شکنج و رنج»،«دیوان تئاترال» ، «کافه مک آدم » و... در طول 40 سال گذشته پای ثابت هنرهای نمایشی کشور بوده ، این روزها به دلیل بیماری دور از صحنه تئاتر قرار دارد .
مانا استاد محمد می گوید: «در دو روز گذشته ، با این که حال عمومی پدرم بهتر شده است ، اما پزشکان می گویند که لازم است او در بیمارستان بماند.»
وی با اشاره به این که خانواده او در تامین هزینه های درمان و بیمارستان مشکلی ندارند ، می افزاید: «در حال حاضر هر روز بیش از 250 هزار تومان برای خرید دارو هزینه می کنیم که خرج بیمارستان را هم باید بر آن افزود.»
محمود استاد محمد ، در سال 1329 در محله دروازه دولاب تهران به دنیا آمد و با بازی در نمایش «شهر قصه » پا بر صحنه تئاتر گذاشت . او در 40 سال گذشته با نویسندگی و کارگردانی ده ها نمایشنامه و بازی در آن ها ، کارنامه ای پر و پیمان را به نمایش گذاشته است که امید می رود با بهبودی کامل و مرخص شدن از بیمارستان ، آن را پر بارتر سازد.
57245
نظر شما