۰ نفر
۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۵

شیر پیش از این به عنوان یکی ازعوامل اصلی در سلامت استخوانها و منبعی برای پروتئین و ویتامین شناخته شده بود.

اما تحقیقاتی جدید نشان می دهد  شیر می تواند نقش اساسی در تقویت حافظه داشته باشدو کسانی که شیر و فرآورده های لبنی –ماست ، پنیر ، کره و بستنی – مصرف می کنند از توانایی های ذهنی بالاتری برخوردار می شوند. در تحقیقاتی که در لندن بروی میزان مصرف لبنیات در بیش از 972 زن و مرد انجام شد مشخص شد افرادی که در هفته پنج روز یا بیشتر لبنیات مصرف می کنند دارای حافظه ای به مراتب بهتر از افرادی هستند که به ندرت شیر می خورند یا لبنیات مصرف می کنند. به گفته این محققین با نوشیدن یک لیوان شیر کم چربی و یا بدون چربی می توان به تقویت حافظه پرداخت .بنا به این تحقیق وجود برخی مواد معدنی از جمله منیزیم در شیر می تواندتضعیف حافظه را به تعویق بیاندازدو درعین حال به ثبات کار مغز کمک فراوانی کند. البته این پزشکان مدعی شدند در صورت مصرف لبنیات پرچرب احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می تواند افزایش پیدا کندو افراد باید در مصرف انواع  لبنیات میزان چربی آن را مد نظر داشته باشند.
دیلی میل /31 ژانویه
47281
کد خبر 196555

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۱
    2 0
    سلام : همان دو سطر اول که درج فرموده بودید صحیح و کامل است . که : شیر پیش از این ............ !!! نه حالا که هم گران است وآبکی و هم از نوع خشک گاوی تاریخ گذشته قاچاق !!!
  • بدون نام IR ۰۰:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    0 0
    شیر پرچرپ یعنی چند درصد چرب؟ آیا شیر کاکائو هم همین تاثیر مثبت را بر حافظه دارد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین