به گزارش خبرآنلاین، مسعود بهنام برای صداگذاری «بوسیدن روی ماه» با سیستم دالبی دیجیتال راهی فرانسه شده بود که با پایان یافتن کارهای فنی فیلم، او پیش از شروع به کار سیامین جشنواره فیلم فجر به ایران بازمیگردد تا نمایشهای فیلم در جشنواره با سیستم صدای با کیفیت صورت بگیرد.
آنونس «بوسیدن روی ماه» نیز با فیلم در فرانسه به صورت دالبی دیجیتال صداگذاری شده است.
به نظر میرسد تنها فیلم این دوره از جشنواره سیام که کیفیت صدای آن دالبی دیجیتال است، «بوسیدن روی ماه» تازهترین ساخته خالقان «طلا و مس» باشد.
محمدی خود طراح فیلمنامه «بوسیدن روی ماه» است؛ فیلمی که در آن بازیگرانی چون شیرین یزدانبخش، رابعه مدنی، مسعود رایگان، صابر ابر، شبنم مقدمی، شاهرخ فروتنیان، شیدا خلیق، حسن نجاریان، امیرحسین رستمی، نازنین خزائی، لیدا عباسی، لیلی فرهادپور، محمد کارت و سعید پورصمیمی بازی کردهاند.

شیرین یزدان بخش و صابر ابر
در خلاصه داستان «بوسیدن روی ماه» آمده است: «احترامالسادات و فروغ خانم که در همسایگی هم زندگی میکنند بیش از 20 سال است که در انتظار فرزندانشان هستند.»
57243
نظر شما