ماجرای مربی رقص شدن داریوش مهرجویی در آمریکا

داریوش مهرجویی روایت می‌کند زمانی که دانشجو بود در آمریکا (UCLA) دنبال کار می‌گشت و یک کاری پیدا کرد که بهتر است در ایران پنهان بماند، مایل نبودم کسی بداند. مربی رقص شدم در استودیوی رقص آرتور موری شدم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داریوش مهرجویی در مستندی با نام «ایران، هالیوود در تهران» در پاییز ۱۳۷۵ روایت جالبی تعریف می‌کند: «زمانی که دانشجو بودم در آمریکا (UCLA) دنبال کار می‌گشتم و یه کاری پیدا کردم که بهتره در ایران پنهان بمونه، مایل نبودم کسی بدونه. مربی رقص شدم در استودیوی رقص آرتور موری!»

به گزارش مجله فیلم امروز، این مستند در پشت صحنه‌ی فیلم «لیلا»ی مهرجویی ساخته شده است. حاصل دو هفته همراهی سازنده مستند با عوامل فیلم است و تصویر متفاوتی از ایران را به بیننده‌ غیرایرانی نشان می‌دهد. چند تصویر کوتاه هم از مراسم ختم علی حاتمی دارد.

۲۴۵۲۴۵

کد خبر 1968009

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین