۰ نفر
۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۸

ممکن است در یک جامعه امنیت وجود داشته باشد اما مردم احساس امنیت را نداشته باشند که این خود باعث ایجاد اخلال در روند جامعه و ایجاد ناامنی روانی می‌شود.

دکتر مجید ابهری، آسیب‌شناس و رفتارشناس اجتماعی در یادداشت خود برای وبلاگ نخبگان خبرآنلاین به موضوع امنیت اجتماعی اشاره کرده و نوشته است: به طور قطع نمی‌توان امنیت اجتماعی را بی‌ارتباط با سایر فرایندهای امنیت مورد بررسی قرار داد. در یک نگاه کلی امنیت اجتماعی عبارتست از فراغت و آزادی افراد جامعه از ترس، تهدید و اضطراب و مصون ماندن جان، مال، ناموس، شغل و آبروی افراد یک جامعه از هر نوع تهدید و خطر ضمن آن که از نگاه رفتاری بین امنیت و احساس امنیت تفاوت وجود دارد.

به گفته او، از نظر ما احساس امنیت اجتماعی لازم‌تر و واجب‌تر از وجود خود امنیت است چرا که ممکن است در یک جامعه امنیت وجود داشته باشد اما مردم احساس امنیت را بنا بر دلایلی نداشته باشند که این خود باعث ایجاد اخلال در روند جامعه و ایجاد ناامنی روانی می‌شود.

دکتر ابهری در ادامه اشاره کرده است: احساس ناامنی معمولا در جوامع مستقل توسط شبکه‌های مخالفین با حمایت دولت‌های مخالف و دشمن و از طریق رسانه‌های نوشتاری، تصویری و فضای مجازی آنها ایجاد و گسترش‌ می‌یابد. مهمترین ابزار تضعیف احساس امنیت اجتماعی شایعه و به موازات آن ترور شخصیت است.

می‌توانید متن کامل این یادداشت را اینجا بخوانید.

47234

کد خبر 197364

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 5
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    1 1
    هردو تا امنیت نباشه احساس امنیت هم نخواهد بود
  • رضا IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    1 1
    فرموده اند "در یک نگاه کلی امنیت اجتماعی عبارتست از فراغت و آزادی افراد جامعه از ترس، تهدید و اضطراب و مصون ماندن جان، مال، ناموس، شغل و آبروی افراد یک جامعه از هر نوع تهدید و خطر ضمن آن که از نگاه رفتاری بین امنیت و احساس امنیت تفاوت وجود دارد". ديدگاه شخصي اينجانب: موارد بيشماري وجود داره كه به دليل ملاحظات معمول نمي شه بيان كرد و باعث مي شه اين متن "به نظر بنده" سفارشي نتونه من رو متقاعد كنه كه هيچ كدوم از دو مورد امنيت و احساس امنيت در جامعه اي كه مد نظر آقاي دكتره وجود داره
  • رنجبر IR ۰۰:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    2 0
    امنیت خوبه یا احساس امنیت این پیچدار کردن مطلب است اگر امنیتی باشد احساس آن هم درش مترتب است واگر امنیت نباشد خوب احساسش هم به وجود میایدخلاصه چیزکی هست که چیزها تلقی میشودنمیشه که چیزی نباشه والغا بشه که هست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین