خوزستان میزبان مسابقات قهرمانی کشور جودو مردان

چهل و ششمین دوره مسابقات قهرمانی بزرگسالان مردان کشور هشتم و نهم آذرماه به میزبانی استان خوزستان برگزار خواهد شد.

محمد مهرافشار سرپرست هیات جودو و دفاع شخصی خوزستان در گفتگو با خبرآنلاین، گفت: چهل و ششمین دوره مسابقات قهرمانی بزرگسالان مردان کشور(یادواره شهید مجاهد سیدحسن نصرالله و شهدای مقاومت) طی روزهای ۸ و ۹ آذرماه سال جاری به میزبانی استان خوزستان برگزار خواهد شد.

وی گفت: این دوره از رقابت‌ها به میزبانی هیات جودو خوزستان و در شهر اهواز در اوزان ( ۶۰-،۶۶-،۷۳-،۸۱-،۹۰-.۱۰۰-،۱۰۰+ کیلوگرم) برگزار خواهد شد.

مهرافشار بیان کرد: طی دیداری که با مدیرکل محترم ورزش و جوانان استان داشتم امید است بتوانیم میزبان شایسته ای برای ورزشکاران، مربیان، داورها و تمام تیم هایی باشیم که برای مسابقات به خوزستان سفرمی کنند.

۴۶

کد خبر 1976288

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =