حیوان دست‌ساز انسان، توسط خالقش کشته شد!/ عکس

دانشمندان، با لقاح مصنوعی انسان و شامپانزه، جانور هیبریدی را متولد کردند؛ اما چندی نگذشت که این جانور همه را وحشت زده کرد. این انسان-شامپانزه که «هیومنزی» نام گرفت مدتی پس از تولد، توسط دانشمندان کشته شد.

تینا مزدکی: «چارلز داروین» در سال ۱۸۷۱ با توجه به شباهت‌های نخستی‌های آفریقایی، این فرضیه را مطرح کرد که انسان از آفریقا آمده است. از آن زمان به بعد، دانشمندان سعی کرده‌اند این استدلال تکاملی را با به وجود آوردن هیبریدی از انسان و شامپانزه آزمایش کنند.

اگرچه ایلیا ایوانوویچ ایوانف، زیست‌شناس شوروی، به خاطر تلاش‌های بحث‌برانگیز خود برای ایجاد هیبرید انسان و میمون در دهه ۱۹۲۰ شناخته‌شده است؛ اما باید بدانید او تنها دانشمندی نیست که سعی کرده این جانور را تجسم کند. به گفته گوردون گلپ، روان‌شناس تکاملی مشهور، یک آزمایش برای ایجاد «هیومنزی» نیز در آزمایشگاهی انجام شد که او قبلاً در آن کار می‌کرد.

گلپ ادعا کرد که این جانور خاص پیش از این در فلوریدا ایجاد شد و دانشمندان پس از موفقیت‌آمیز بودن آزمایش وحشت‌زده شده بودند. اکنون تعجبی ندارد که بپرسیم چرا کسی باید چنین کاری را انجام دهد؟

دانشمندان بر این باورند ازآنجایی‌که اعضای بدن انسان درون بدن میمون‌ها به‌خوبی رشد می‌کند، چنین جانوری می‌تواند در آینده کمک بزرگی به انسان‌ها بکند. چندی پیش نیز، یک محقق اسپانیایی ادعا کرد که اولین هیبرید انسان و میمون جهان را با موفقیت در آزمایشگاهی در چین به وجود آورده است. به گفته خوان کارلوس ایزپیسوا بلمونته، جنین هیبریدی زنده بود و اگر سقط نمی‌شد، حتی می‌توانست متولد شود.

انسان-شامپانزه‌ آزمایشگاهی به قدری وحشتناک بود که خالقش آن را کشت!/ عکسمتن کامل این خبر را اینجا بخوانید.

227323

کد خبر 1978949

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار