۱۳ آبان در کرمانشاه به صورت تجمعی برگزار می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: با توجه به اعلام هواشناسی و احتمال وقوع بارندگی نحوه برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان تغییر و به صورت تجمع در مسجد جامع کرمانشاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدی عبدی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه اظهار کرد: راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر کرمانشاه پیش‌تر قرار بود از ساعت۹:۳۰ صبح فردا (۱۳ آبان) در مسیر چهارراه مدرس به سمت میدان آزادی برگزار شود امام به دلیل اعلام بارندگی در مسجد جامع کرمانشاه برگزار می‌شود.

وی افزود: سخنران مراسم تجمع فردا ۱۳ آبان در شهر کرمانشاه محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: مراسم روز ۱۳ آبان در بیش از ۵۰ نقطه استان در صورت وقوع بارندگی به شکل تجمع یا راهپیمایی برگزار می‌شود.

حجت الاسلام عبدی گفت: حضور آگاهانه دانش‌آموزان و خانواده‌ها در این روز به استکبار جهانی نشان می‌دهد که آنها توان مقابله با اقتدار نظام اسلامی ایران را ندارند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: اجرای سرود توسط دانش آموزان، شعارگویی، شعرخوانی، سخنرانی، قطعنامه و برپایی غرفه فرهنگی از مهم‌ترین برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در کرمانشاه است.

46

کد مطلب 1978977

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار