در صورت مشخص نبودن علت فوت معرفی به پزشکی قانونی لازم است

دادستان شهرستان کامیاران استان کردستان گفت: تنها در صورت مشخص نبودن علت فوت و یا موارد فوت مشکوک نیاز به معرفی به پزشکی قانونی و اخذ مجوزهای لازم است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، میلاد کفراشی دادستان کامیاران در راستای حفظ حقوق عامه طی دستوری به شبکه بهداشت و درمان شهرستان اعلام کرد:جهت دفن افراد متوفی در بیمارستان‌ها که علت تامه فوت آنها مشخص است، نیاز به دستور قضایی و ارجاع به پزشکی قانونی نیست. 

وی تاکید کرد: بعضا مشاهده شده در مواردی که علت تامه فوت کاملا مشخص است، بیمارستان‌ها موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع می‌دهند که این امر، سبب سردرگمی مراجعین، تحمیل هزینه‌های اضافه به خانوادهای متوفیان و در نهایت به تعویق افتادن مراسمات خاکسپاری می‌شود. 

دادستان کامیاران افزود: تنها در صورت مشخص نبودن علت فوت و یا موارد فوت مشکوک نیاز به معرفی به پزشکی قانونی و اخذ مجوزهای لازم است.

کد خبر 1980092

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار