۰ نفر
۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
آخرین خبر از مصدومیت 2 بازیکن پرسپولیس

رییس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس گفت: سعی خواهیم کرد العملود در اسرع وقت برای تمرین و مسابقه در اختیار کادر فنی قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، فرید زرینه رییس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت مصدومان باشگاه اظهار داشت: ایوب العملود با توجه به مصدومیت کشیدگی که داشت، چند روزی را از طرف کادر فنی استراحت کرد و در حال حاضر با بازگشت او به ایران اقدامات پزشکی انجام خواهد شد تا هر چه سریعتر برای تمرین و مسابقه در اختیار کادر فنی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: آسیب‌دیدگی این بازیکن از ناحیه همسترینگ است. در بازگشت به ایران معاینه و بررسی دقیق انجام شد. خوشبختانه این مصدومیت حاد نیست. 

رییس کمیته پزشکی همچنین درباره وضعیت میلاد سرلک خاطرنشان کرد: این بازیکن هم در دیدار مقابل گل‌گهر از ناحیه همسترینگ دچار کشیدگی و بلافاصله اقدامات اولیه برایش انجام شد. او هم شرایطی مشابه ایوب دارد و بعد از چند روز درمان و تمرینات اختصاصی زیر نظر کادر پزشکی می‌تواند به تمرینات گروهی تیم اضافه شود.

253 258

کد خبر 1985355

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین