۰ نفر
۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۴

در قانون مجازات اسلامی که پس از تصویب در کمیسیون قضایی مجلس، به تازگی به تایید شورای نگهبان هم رسیده است، تغییرات فراوانی در قانون دیه داده شده است.

در میزگرد بررسی قانون مجازات اسلامی امین حسین رحیمی، سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هشتم درباره موادی که اختصاص به دیه دارد در این یاره گفت: چون میزان دیه در شرع مشخص نشده است ما اقلام 6 گانه را که برای تعیین نرخ دیه بود را در این قانون حذف کردیم  طبق قانون جدید رئیس قوه قضاییه ابتدای هر سال بر مبنای شرعی نرخ دیه را مشخص می کند.

به گفته او این ماده هم جزو چند ماده ای بود که شورای نگهبان اصرار بر اصلاح داشت: ما ناچار حذف کردیم مثل هزینه مازاد بر دیه که شورای نگهبان آن را نپذیرقت. ابتدا ما قصد داشتیم به مجمع تشخیص مصلحت ارسال کنیم که دیدیم خیلی طول می کشد، برای همین آن را حذف کردیم و قرار است بعدا لایحه ای به نام اصلاح موادی از قانون مجازات تقدیم مجلس می کنیم. همچنین سقط جنین طبق این قانون جدید فقط دیه دارد.
مشروح این میزگرد را می توانید اینجا بخوانید.
47232
 

کد خبر 198763

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
    24 1
    پدر و مادری که توی این مملکت نمی توانند شکم خودشان را سیر کنند بابت سقط جنین باید به کی دیه بدهند ؟ به دولت ؟ اگر دولت شرایط زندگی همه مردم را بهتر میکرد همان کاری که جزو وظایفش است را اجرا میکرد که کسی بچه اش را سقط نمی کرد . مسخره است .
  • بدون نام IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
    0 0
    چرا باید طول بکشد؟
  • يا حق IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    4 1
    بسمه تعالي اگه آب و دون همه براه باشه ايرانيها عاشق بچه‌اند جمعيت طي 10 سال دو برابر ميشه.
  • بدون نام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    0 0
    به جای دیه و اعدام باید اونو ازاد اعلام کنن