عکس| دختر ایرانی تصادف کرد و قهرمان شد!

ورزشکار استقامتی کشورمان موفق شد با وجود مصدومیت از ناحیه کمر و لگن، دومین قهرمان متوالی را در ترکیه کسب کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری، فاطمه فیضی، ورزشکار ماده استقامت جاده کشورمان با حمایت تیم کرمان موتور در مسابقات جهانی گرن‌فوندو آنتالیا شرکت کرد و موفق شد که برای دومین سال متوالی قهرمانی این رقابت‌ها را بدست بیاورد.

این مسابقات که امسال در شرایط آب و هوایی نامناسب و باران شدید برگزار شد، مسیر فنی 66 کیلومتری داشت. حدود 400 نفر دوچرخه سوار از سراسر جهان حضور پیدا کرده بودند.

ورزشکار استقامتی کشورمان سال گذشته پس از کسب قهرمانی، به خاطر یک حادثه تصادف، دچار مصدومت شدیدی شد که پس از آن روند سختی را برای تکرار قهرمانی خود طی کرد. او در این رقابت نیز همچنان آسیب‌هایی به خاطر آسیب در ناحیه کمر و لگن به همراه دارد که با وجود آن‌ها موفق به کسب مدال طلا شد.

عکس| دختر ایرانی تصادف کرد و قهرمان شد!

253 258

کد خبر 1989110

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین