توقف بدموقع سپاهان؛ طلایی‌پوشان در یک‌قدمی حذف!

تیم فوتبال سپاهان با قبول تساوی مقابل الوحدات اردن در آستانه حذف از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم‌های سپاهان ایران و الوحدات اردن از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (سه‌شنبه) در چارچوب دیداری از هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا ۲ به مصاف هم رفتند که در پایان این بازی به تساوی یک - یک رضایت دادند.

در این دیدار ابتدا الوحدات روی پنالتی که انزونزی داد، توسط شیلایا به گل رسید اما در نیمه دوم هافبک کهنه‌کار سپاهان اشتباهش را جبران کرد و روی یک ضربه سر روی کرنر ارسالی محمد کریمی، سپاهان را به گل تساوی رساند.

پیش از این دیدار، شارجه امارات توانسته بود با برد ۳ بر یک برابر استقلال تاجیکستان، ۱۰ امتیازی شود و به رده دوم صعود کند.

در جدول، الوحدات با ۱۱ امتیاز صدرنشین است و توانست یک هفته زودتر صعودش به دور بعد را قطعی کند. شارجه امارات نیز با ۱۰ امتیاز در رده دوم است و سپاهان با ۷ امتیاز در رده سوم قرار دارد.

در هفته پایانی این رقابت‌ها، سپاهان به مصاف استقلال تاجیکستان حذف شده می‌رود و شارجه برابر الوحدات قرار می‌گیرد.

۲۵۸ ۲۵۸

کد خبر 1989177

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین