محکومیت ۱۵۰۰ میلیارد ریالی در پی برداشت غیرمجاز یکی از شرکت های معدنی استان سمنان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از محکومیت ۱۵۰۰ میلیارد ریالی یکی از شرکت های معدنی استان در پی برداشت غیر مجاز ماده معدنی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، یادگار احمدی با اعلام این خبر گفت: طی گزارش واصله از امور حقوقی این اداره کل مبنی بر پیگیری موضوع برداشت غیر مجاز ماده معدنی کرومیت از مجموعه معادن کاریز شهر در منطقه فرومد شهرستان میامی و تشکیل پرونده در دادگستری در نهایت منجر به صدور محکومیت کیفری شرکت معدنی فوق گردید.

 وی تصریح کرد: در این پرونده شرکت فوق الذکر به همراه مدیرعامل وقت ، توأم به پرداخت خسارت بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد ریال به نفع صندوق دولت ، همراه با حبس و شلاق تعزیری ، انتشار محکومیت قطعی در رسانه ها و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم گردیده است.

مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان ضمن تشکر و قدردانی از واحد حقوقی و معاونت امور معادن این اداره کل بمنظور پیگیری این موضوع اذعان نمود: نظارت عوامل این اداره کل بر محدوده های معدنی استان مستمر بوده و در صورت مشاهده و بروز هرگونه تخلف موارد به دستگاه ها و مراجع نظارتی اعلام و برخورد قاطع با متخلفان خواهد شد.

کد خبر 1990162

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =