خبرآنلاین، عصر پنج شنبه، خبری در همین باره منشتر کرد و از شرایط اسفناک برگزاری کنکور ارشد در دانشگاه پیام نور کرج نوشت.
کاربران خبرآنلاین، علاوه بر شکایت و اعتراض به این شرایط آزمون، از شرایط بد دیگر خوزه ها هم نوشتند.
کاربری از اصفهان نوشته است: "اونجا که تهران بوده متاسفانه اصفهان هم با این مشکلات مواجه بوده. مخصوصا مکان هایی که برا دخترا در نظر گرفته بودن. همیشه دانشگاه اصفهان و میدادن برا دخترا و دانشگاه صنعتی و به پسرا. اما امسال دخترا تو موسسات غیر انتفاعی و مدارس و هنرستانا بودن و با چه وضعیت تاسف باری آزمون دادن. خواهر من تو یه سوله تو کیلومتر n جاده ذوب آهن بوده یه جایی که حتی اگه کسی وسیله شخصی نداشته باشه نمیتونه راحت دسترسی پیدا کنه. تو این سوله بچه ها از صدا فن هایی که برا گرم کردن گذاشته بودن کلافه بودن و به شدت بوی نفت میومده که خیلیا با این بو سردرد میگیرن.... این که تازه یه چشمش بوده و یکی از دوستام که تو یه مدارس بوده میگفت حتی شب تو کوچه نور نبود همو ببینیم بعد آزمون که عصر بوده. وقتی بچه ها به بوی نفت که فوق العاده آزار دهنده هست اعتراض کردن مسئول آزمون دادو بیداد که بو نمیاد و اگه می خواید جاتونو عوض میکنیم!!!! حالا نمیودونم جا عوض کردن چه فایده ای داشته وقتی بو کله سوله و برداشته بوده. حالا مشکل سرمام که بماند.
اون مدرسه هم که وضعیت دوستم اینقدر بد بوده که داشته دیگه گریش میگرفته سر جلسه. دم در دستشویی :| . حالا ایشون که میگم از امیدای رتبه تک رقمی بودن. من فقط تونستم بش دلداری بدم که شاید خیلیم بد نشه ولی همه باید خوب بدونن که وقتی این مسائل آدما اذیت میکنه استرس چندین برابر میشه و آدم تمرکز و به طور کلی از دست میده. نمیدونم واقعا کی پاسخگو خواهد بود.... که این جور با سرنوشت و زندگی یکی بازی میکنن. متاسفم فقط."
کاربر دیگری هم درباره همان سوله دانشگاه پیام نور کرج نوشته: "یعنی این بدترین آزمون عمرم بود که تا به حال دادم چهارشنبه بنده هم در اون سوله تازه ساز که بیشتر شبیه (...) بود آزمون حسابداری داشتم پر جمعیت سروصدا که بیداد می کرد باید می بودید و می دید. من در تعجبم که دانشگاه آزاد چند قدم پایین تر و خیلی خیلی بهتر از اینجا بود چرا اونجا برگزار نکردن؟؟ خدا اموات اون مسئولی رو بیامرزه که تایید کرد تو اون سوله آزمون برگزار بشه..!!!"
کاربری هم نوشته: "واقعا اوضاع بدی بود من نمیدونم اعتراض ایا ثمری داره ..من که اینقدر خونده بودم و در یک محیط غیر استاندارد باید با رقبایی که در محیط های اروم مقایسه شم...واقعا این بی فکری رو کی میتونه جوابگو باشه."
و همچنین: "من هم امروز ( پنجشنبه ) امتحان داشتم . خبر درسته و اونجایی که ما بودیم سالن امام رضا دانشگاه پیام نور کرج در رجایی شهر بود و واقعا" سرد بود و داوطلبان برای استفاده از سرویس بهداشتی از جلسه بیرون میرفتند ! من که فکر نکنم کسی تو این شرایط قبول بشه .."
یکی از مخاطبان هم نوشته: "خدا شاهده برای امتحان عملی موسیقی هم چنین بلایی رو بسر ما آوردن
تمام شرکت کننده ها تو سرمای 4 درجه زیر صفر منتظر آزمون عملی بودن ، فکر کنید تو این سرما چطوری میتونی ساز بزنی و جلوی اساتید امتحان بدی
محیط امتحان یخ زده بود ، تازه به افراد اعتراض هم که میکنی ، راهنماییت میکنند به بیرون
خواهشا یکی پیگیری کنه
همین باعث شد منی که رتبم 15 دانشگاه شده بود ، رد بشم
خداشاهده"
برای خواندن نظرات بیشتر، رای و پاسخ به آنها، به این خبر مراجعه کنید.
4747
نظر شما