محمد مرادی در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین از کرمانشاه اظهار داشت: با همکاری استانداری، منابع طبیعی، امور اراضی و سایر دستگاههای اجرایی، ۳۶ نقطه سهمگابایتی شناسایی و برای احداث نیروگاه خورشیدی به شرکت توانیر معرفی شده است. وی افزود: با تلاش و هماهنگی مناسب میان ادارات، انتظار میرود این نیروگاهها پیش از پیک مصرف خردادماه ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسند تا سال آینده با محدودیت انرژی مواجه نشویم.
مرادی با اشاره به اهمیت مشارکت صنایع و ادارات، تصریح کرد: بر اساس ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانشبنیان، صنایع موظف به تأمین یک درصد و ادارات دولتی موظف به تأمین پنج تا ۲۰ درصد از انرژی مصرفی خود از طریق سلولهای خورشیدی هستند. وی ادامه داد: هرچند کشاورزان الزامی به استفاده از سلولهای خورشیدی ندارند، اما در صورت مشارکت، از مدیریت مصرف معاف میشوند و میتوانند برق تولیدی خود را در ماههای غیرکشاورزی به دولت بفروشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه همچنین به برنامههای ویژه برای اقشار حمایتی اشاره کرد و گفت: پنج هزار سلول خورشیدی پنجکیلوواتی به استان اختصاص یافته که علاوه بر تأمین انرژی پاک، به بهبود معیشت این اقشار نیز کمک خواهد کرد. تاکنون دو هزار دستگاه نصب شده و سه هزار دستگاه دیگر در حال انجام مراحل قانونی است. مرادی افزود: بانکهای عامل برای نصب این سلولها وامی به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پرداخت میکنند.
وی در پایان با اشاره به اهمیت توسعه نیروگاههای خورشیدی گفت: با راهاندازی این نیروگاهها، بیش از ۱۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر بدون هیچگونه آلایندگی زیستمحیطی تولید خواهد شد و هزینههای ناشی از ناترازی سوخت نیز کاهش مییابد.
46
نظر شما