سکینه سادات پاد: در دولت سیزدهم به من می گفتند «نفوذی صورتی» /تلاش های سیدمحمد خاتمی قابل تقدیر است /سعید جلیلی باید مردمی تر باشد

سکینه سادات پاد در گفتگویی اظهار داشت: شهید رئیسی واقعاً مردی به شدت مظلوم و بی تکراری بود که روایت‌های ناصحیح از شخصیت ایشان بیشترین ظلم را در حقشان داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور، در گفتگویی به بیان ویژگی های برخی از چهره های سیاسی پرداخت.

او درخصوص مسعود پزشکیان اظهار داشت: آقای پزشکیان واقعاً یک آدم صادق و دلسوز برای مردم است.

وی درباره سید ابراهیم رئیسی اظهار داشت: آقای رئیسی واقعاً مردی به شدت مظلوم و بی تکراری بود که روایت‌های ناصحیح از شخصیت ایشان بیشترین ظلم را در حقشان داشت. ایشان واقعاً رئیس جمهور جامع الاطرافی بود و من هم احساس خوبی نسبت به ایشان داشتم. همچنین در دولت سیزدهم به من می‌گفتند نفوذی صورتی هستی. 

دستیار رئیس جمهور درباره حسن روحانی اظهار داشت: آقای روحانی به هر حال در مقطعی انتخاب مردم ایران بود و سال‌ها مسئولیت در جمهوری اسلامی ایران داشت و سلیقه سیاسی خود را اجرا کرد. اساساً مخالف توهین کردن هستم، ما نمی توانیم فقط ایشان را قضاوت کنیم. درکل آقای روحانی از فیلترهای شورای نگهبان گذشتند و مردم ایشان را انتخاب کردند.

پاد درباره احمدی نژاد بیان داشت: آقای احمدی نژاد خیلی متفاوت ظاهر شد، عدم رعایت پرتکل‌ها توسط پزشکیان خاطره احمدی‌نژاد را زنده می‌کند. او درخصوص سید محمد خاتمی بیان کرد: آقای خاتمی تلاش‌های قابل تقدیری در زمینه حقوق شهروندی و آزادی‌های اجتماعی داشت.

دستیار رئیس‌جمهور درباره محمد جواد ظریف گفت: ظریف را عصبانی کردند، او سیاستمدار مودب و با اخلاقی است.

سکینه سادات پاد همچنین درباره سعید جلیلی اظهار داشت: جلیلی باید گفتمان خود را از حالت انتزاعی خارج کند و مردمی‌تر باشد.

27219

کد خبر 1995721

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین