۲ نفر
۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
حاشیه سازی در پرونده‌ی بیرانوند

جمشید نورشرق با حضور در دومین کارگاه حقوقی ورزش در رابطه با پرونده علیرضا بیرانوند به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جمشید نورشرق رییس کمیته وضعیت بازیکنان در حاشیه دومین کارگاه حقوقی ورزش به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

نورشرق در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره تصمیم گیری در مورد پرونده علیرضا بیرانوند در رابطه با ادعای این بازیکن در دادن رشوه و شیرینی گفت: در خصوص پرونده علیرضا بیرانوند هیچ تحریکی انجام نشده است و این مطالبی که گفته می شود سفارش شده است حاشیه سازی است.

او همچنین تاکید کرد هیچ‌گونه فشاری از بالا روی ما وجود نداشت و این ها بحث های زرد است.

257 251

کد خبر 1995980

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اسی IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
    1 0
    آقای بحثهای زرد واسه یک پرونده ورزشی چقدر زمان اگه سفارشی نیست امیلیادر تومن چرا واسه دادرسی ازطریق فدراسیون پرداخت شد که گندش درومد.
  • دادا IR ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
    0 0
    همین که مراحل دادرسی،این پرونده اینقدر طولانی شده ومنتظر هستید تا بعد ازپایان لیگ حکم صادر نمایید گویای همه چیز هست نیاز ی به توضیح وزحمت شما ها نیست !!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین