گردنه عسل‌کشان شهرستان کوهرنگ مسدود شد

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به بارش برف در گردنه‌های چری، شاه‌منصوری و عسل‌کشان، در حال حاضر گردنه عسل‌کشان مسدود شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری؛ امین قوامی افزود: انسداد در محور چلگرد-سرآقاسید (محدوده گردنه عسل کشان)، بدلیل بارش شدید برف و کولاک تا اطلاع ثانوی مسدود است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۵۸ نفر نیروی راهداری با ۵۶ دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک، نیمه‌سنگین و سنگین در ۸ راهدارخانه کوهرنگ مستقر و مشغول خدمات‌رسانی به مردم هستند.

قوامی ادامه داد: به کابران جاده‌ای توصیه می‌شود در صورت ضرورت تردد در محورهای شهرستان کوهرنگ، حتماً زنجیر چرخ، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی همراه خود داشته باشند.

وی افزود: توصیه می‌شود رانندگان گرامی قبل از هرگونه تردد از طریق سامانه گویای ۱۴۱ از آخرین وضعیت راه‌های استان با خبر شوند و هنگام تردد احتیاط لازم را داشته باشند.

قوامی تاکید کرد: شهروندان در صورت ضرورت تردد از سالم بودن وسیله نقلیه خود و همراه داشتن تجهیزات کامل زمستانی اطمینان داشته و سپس اقدام به مسافرت کنند.

وی با بیان اینکه رانندگان سرعت مطمئنه را رعایت و از سبقت غیرمجاز پرهیز کنند، افزود: تمامی نیروهای راهداری کوهرنگ در محورهای این شهرستان مستقر و در حالت آماده باش هستند.

46

کد خبر 1996626

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار