واکنش یک امام جمعه به رفع فیلترینگ: باید راه‌های نفوذ دشمن بسته شود/  امام جمعه کرمان: امروز جبهه مقاومت در اوج قدرت و اقتدار است

امام جمعه همدان گفت: رئیس جمهور در سخنرانی اخیر خود عنوان کرد که سال آینده برای حل این مشکل یا راهی پیدا می‌کنیم و یا اینکه راه می‌سازیم که این جمله ایشان در رفع مشکلات حوزه برق و گاز برای مردم بسیار امیدوار کننده بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ائمه جمعه همدان، قزوین و کرمان در خطبه های امروز نماز جمعه به طرح مواردی درباره سال روز ۹ دی ماه، رفتار رئیس جمهور با مردم و مسائل اقتصادی پرداختند.

در ادامه اهم اظهارات عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های نماز جمعه قزوین به روایت ایسنا را می خوانید:

امام جمعه همدان: تا انتقام نگیریرم دلمان آرام نمی شود

*شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده بزرگ سپاه قدس عزت و افتخار برای عالم اسلام حتی بشریت آفرید و اینکه رژیم تروریستی آمریکا مسئولیت این ترور را پذیرفت یعنی مسلمانان جهان هر کجا که هستند باید برای انتقام خون حاج قاسم سلیمانی آماده باشند و تا انتقام گرفته نشود ما دلمان آرام نخواهد شد.

*هر روز بیش از قبل فرصت انتقام از دشمن برای جبهه مقاومت فراهم می‌شود چرا که شاهد قوی‌تر شدن جبهه مقاومت هستیم.

* قرآن می‌گوید باید غذایی که می‌خورید را ببینید چه چیزی می‌خورید، از امام باقر(ع) سؤال می‌کنند حضرت می‌فرماید یک انسان عاقل باید ببیند این دانش، آگاهی، اخبار و اطلاعاتی که می‌گیرد از کجا می‌آید چراکه از هر منبعی نباید اطلاعات گرفت زیرا اطلاعات مسموم قلب را تاریک می‌کند.

*دشمنان برای ما اطلاعات غلط می‌فرستند و جوانان ما را هدف گرفته‌اند بنابراین باید راه‌های نفوذ دشمن بسته شود و حالا اگر فیلترینگ هم برداشته شده است باید حواسمان به سواد رسانه‌ای باشد تا محتوای ناسالم به مردم آسیب نرساند.

علیدادی سلیمانی:امسال قوی‌تر از هر سال در سالگرد شهادت این شهید بزرگوار برگزار می شود

به روایت تسنیم اهم اظهارات حسن علیدادی سلیمانی ظهر امروز در ایراد خطبه‌های نماز جمعه کرمان را می خوانید:

*معیشت، زندگی و سفره مردم باید مورد توجه حاکمان و مسئولان باشد، وقتی معیشت مردم دچار اختلال شود ممکن است ده‌ها خطا و اشتباهی که منافی آسایش و امنیت مردم است، اتفاق بیفتد.

*دشمن بداند که مقاومت با حبس تعطیل نخواهد شد و امروز جبهه مقاومت در اوج قدرت و اقتدار است؛ مقاومت با شهادت‌ها کمرنگ‌ نخواهد شد بلکه بر عمق و همدلی آن افزوده می‌شود و با شهادت فرماندهان جبهه مقاومت، این جبهه روز به روز قوی‌تر خواهد شد.

*سپهبد حاج قاسم سلیمانی، روح بزرگواری داشت و همه محبوبیت الهی حاج قاسم را دیدند و دیدند که جهان در شهادت حاج قاسم سلیمانی چگونه سوخت، امسال قوی‌تر از هر سال در سالگرد شهادت این شهید بزرگوار حضور خواهیم داشت.

شعبانی:اتهامات واهی به ایران درباره سوریه صحت ندارد

اهم اظهارات حبیب‌الله شعبانی، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه همدان را می خوانید:

*مردم سوریه باید مراقب دشمنان واقعی خود باشند، گاهی ایران اسلامی را به جریاناتی که در سوریه وجود دارد متهم می‌کنند که این اتهامات واهی هیچ صحتی ندارد.

*گاهی به خاطر تبلیغات دشمن ممکن است سوء ذهنیت‌هایی در بین مردم ایجاد شود که در چنین مواردی مدیر باید شفاف سازی کند و به مردم پاسخ دهد و به خواسته های مردم توجه کند و خواسته و مطالبات آنان را به میزان اختیارات قانونی خود پیگیر باشد.

*این حرکت و برخورد خوب رئیس جمهور در عذرخواهی از مردم تواضع در مقابل مردم بوده و به‌طور قطع مسئول را در بین مردم عزیز و بزرگ می‌کند، ضمن اینکه مردم نیز باید با توجه مشکلات گاز و برق با صرفه‌جویی لازم کمک کرده و در این صرفه‌جویی ها سهیم باشند تا از این شرایط عبور کنیم.

*رئیس جمهور در سخنرانی اخیر خود عنوان کرد که سال آینده برای حل این مشکل یا راهی پیدا می‌کنیم و یا اینکه راه می‌سازیم که این جمله ایشان در رفع مشکلات حوزه برق و گاز برای مردم بسیار امیدوار کننده بود.

۲۹۲۱۱

کد خبر 2002657

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین