۰ نفر
۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

فیلم‌های «در انتظار معجزه» رسول صدرعاملی، «تهران 1500» بهرام عظیمی، «نارنجی‌پوش» داریوش مهرجویی، «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» سیدروح‌اله حجازی و ... پروانه نمایش گرفتند.

به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی، جلسات شورای صدور پروانه نمایش 35میلیمتری در تاریخ‌های اول و هشتم اسفند‌ماه در اداره کل ارزشیابی و نظارت تشکیل شد.

شورای صدور پروانه نمایش برای فیلم‌های «در انتظار معجزه» به کارگردانی رسول صدرعاملی و تهیه‌کنندگی سید کمال طباطبایی، «راه بهشت» به کارگردانی مهدی صباغ‌زاده و تهیه‌کنندگی محمدتقی انصاری، «سرزمین خواب» (انیمیشن) به کارگردانی علی لطفی و تهیه‌کنندگی شبکه دوم سیما، «داستان سامرا» (انیمیشن) به کارگردانی حسین سلطانی/وحید چالاک و تهیه‌کنندگی مجید اسماعیلی، «تهران
1500» به کارگردانی بهرام عظیمی و تهیه‌کنندگی عبدالحسین ابوالحسنی، «فیلادلفی» به کارگردانی سیدمجتبی اسدی‌/اسماعیل رحیم‌زاده و تهیه‌کنندگی عزت‌اله جامعی ندوشن، «محرمانه تهران» به کارگردانی مهدی فیوضی و تهیه‌کنندگی قاسم جعفری، «نارنجی‌پوش» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی داریوش مهرجویی، «قبیله من» به کارگردانی غلامرضا آزادی و تهیه‌کنندگی فریال بهزاد، «بیتابی بیتا» به کارگردانی و تهیه کنندگی مهرداد فرید، «فیتیله و ماه پیشونی» به کارگردانی آرش معیریان و تهیه‌کنندگی سید‌احمد نجفی، «عطر ولایت» (انیمیشن) به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مسعود صمدی و «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» به کارگردانی سیدروح اله حجازی و تهیه‌کنندگی محمد رضا شفیعی پروانه نمایش دائم صادر کرده است.

58244
کد خبر 201167

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار